Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 173
- 1.123
Sadece Türk sarkilar ile bir Eurovision sarki yarismasi hos olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neAslında Tabu tarzı bir şeyi foruma uyarlayabilsek 4'lü gruplara ayrılıp çok hoş olabilirdi.![]()
Paint ile Resim Yarışması.
15 dak. İçinde bir GS temalı resim çizilecek ve anket şeklinde gsc tayfası Not verecek.
#EducationIsImportant
Bununla ilgili benim bir çalışmam vardı hatta Erman abi logosunu filan da yapmisti. Bir yerlerde onunla ilgili notlarim vardı PC de olması lazım. Öyle kalmıştı işte, niye neden hatırlamıyorum amaArkadaşlar film yarışması yapılabilir. Yarışmanın amacı hem farklı filmleri öğrenmek, hem de o filmler üzerinde sohbet etmek.
Şarkı yarışmalarındaki aynı mantık bunda da olacak. Ancak yarışmacı sayısı maksimum 10 olmalı ve yarışma süreci kesinlikle uzun olmalı. Tavsiyem en az bir ay. 10 kişi, 10 film 1 ay... 3 günde bir film düşer. Rağbet görürse üzerinde konuşulup geliştirilebilir.
O gün forumda Kaya bey henüz yoktu, onun icin kalmistir.Bununla ilgili benim bir çalışmam vardı hatta Erman abi logosunu filan da yapmisti. Bir yerlerde onunla ilgili notlarim vardı PC de olması lazım. Öyle kalmıştı işte, niye neden hatırlamıyorum ama
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bununla ilgili benim bir çalışmam vardı hatta Erman abi logosunu filan da yapmisti. Bir yerlerde onunla ilgili notlarim vardı PC de olması lazım. Öyle kalmıştı işte, niye neden hatırlamıyorum ama
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim bu Kaya bey?O gün forumda Kaya bey henüz yoktu, onun icin kalmistir.
Adam, ama o adamlardan degil, esas adam gibi adam.
Adam, ama o adamlardan degil, esas adam gibi adam.