Yarışma Önerileriniz

Sadece Türk sarkilar ile bir Eurovision sarki yarismasi hos olur bence

Paint ile Resim Yarışması.
15 dak. İçinde bir GS temalı resim çizilecek ve anket şeklinde gsc tayfası Not verecek.

#EducationIsImportant

basit ve an içinde uğraştırmadan dahil olunabilecek bir yarışma olsa iyi olur

bir başlık altında isteyen foto paylaşsın ( müstehcen olmayan ve kişilik ya da inanç zedelemeyecek) en çok beğeniyi alan günün 1. si olur

foto yarışma günün de kullanıcı tarafından çekilmeli (hem kişinin gününe dahil oluruz muhabbet gelişir ,hemde bir birimizi tanırız)

mevzu daha da uzatılabilir

bir foto, bir paylaşım ,bir sürü muhabbet

bence tabi :D

yarışma değil ama bir ara haxball oynuyorduk.. akşamları tekrar organize etsek süper olmaz mı ?

ben kimim tarzı birşeyler yapılabilir..Mesela futbolcular arasında..yavaş yavaş ipucu verilir ilk kim bilirse puanı kapar

Paint Resim Yarışması

Belli bir vakit içinde (15-20dak...yahut daha kısa) ibelli (GS?) Temalı resimler Paint ile çizilecek.

Çizenler / Üyeler Puan verip kazananı seçeceğiz.

Talep varsa yapabiliriz.

#SizinLikelarınızİleYaşıyorum

ben bilmem admirim bilir gibi bir yarışma olabilir.

Arkadaşlar film yarışması yapılabilir. Yarışmanın amacı hem farklı filmleri öğrenmek, hem de o filmler üzerinde sohbet etmek.

Şarkı yarışmalarındaki aynı mantık bunda da olacak. Ancak yarışmacı sayısı maksimum 10 olmalı ve yarışma süreci kesinlikle uzun olmalı. Tavsiyem en az bir ay. 10 kişi, 10 film 1 ay... 3 günde bir film düşer. Rağbet görürse üzerinde konuşulup geliştirilebilir.

ne yarışması yaparsanız yapın ama ödül koyun bence

kaybeden herkes birleşip kazanana forma atkı bir şeyler alsın işte

Arkadaşlar film yarışması yapılabilir. Yarışmanın amacı hem farklı filmleri öğrenmek, hem de o filmler üzerinde sohbet etmek.

Şarkı yarışmalarındaki aynı mantık bunda da olacak. Ancak yarışmacı sayısı maksimum 10 olmalı ve yarışma süreci kesinlikle uzun olmalı. Tavsiyem en az bir ay. 10 kişi, 10 film 1 ay... 3 günde bir film düşer. Rağbet görürse üzerinde konuşulup geliştirilebilir.
Bununla ilgili benim bir çalışmam vardı hatta Erman abi logosunu filan da yapmisti. Bir yerlerde onunla ilgili notlarim vardı PC de olması lazım. Öyle kalmıştı işte, niye neden hatırlamıyorum ama:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bununla ilgili benim bir çalışmam vardı hatta Erman abi logosunu filan da yapmisti. Bir yerlerde onunla ilgili notlarim vardı PC de olması lazım. Öyle kalmıştı işte, niye neden hatırlamıyorum ama:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzerine düşülmeli. Keyifli bir yarışma olacağını düşünüyorum. Konsept falan yapılır daha güzel olur. Mesela yönetmen sineması, mesela ülke sineması...

Geri
Üst Alt