Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

Ulan hem fb hem akp yi koru... cemaat de bildigin devlet batakligi oldu , ne zaman sıkışıyorlar atin o batakliga gitsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
demıstır bu kadar goz gore gore yalan olmaz.bıldıgım kadarıyla da balyoz davasında bı sanıgın avukatı o yuzden cemaat hakkında boyle komplo teorılerı atması mantıksız degıl

o tapelerdeki konuşmaları cemaat zorlamı söyletti bunlara?
halen bunlari savunanlar var, cok komik, hemde sözde Galatasaraylilar var aralarinda.

Generaller, Aziz Yildirim ve Liseliler arasindaki baglantiyi bir ben mi yok saymiyorum ??? Böyle bir aciklimayi yapti mi bilmiyorum, ama dedigim noktada ideolojik yada cikar amacli bir baglanti oldugu dogru gibi... Kimse bir avukata neden su, yada bu davaya bakiyorsun diye hesap soramaz, ama liseli avukatlarimiz hem Ergenekon, hemde Sike davasina bakmistir. Böyle önemli davalari da, sana yakin olmayan insanlara teslim etmezsin.

Umuyorum ki bu aciklama dogru degildir, ve yalanlanir... Duygun baskan böyle düsünse bile, bu sekilde Galatasaray baskani olarak konusmamasi lazim.

Tapelerde Fener seçimleri ile ilgili kimin planları olduğu açık ve net ortadaydı. İktidar yalakasi Demirören grubu 17 Aralık mevzunu kotarmak için iş başında. Bizim başkan da alet olduysa def olsun gitsin.

Ha velev ki başkan doğru söylüyor. Peki bu onca tapeyi şike görüşmelerini maç satmalari aklar mi? Tabi ki hayır.

Öyle bir algı oluşturdular ki gökten taş yağsa cemaat diyecekler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemaat veya Baska bir grup, bunu bilemem ama 50 m dolar istediyseler, demekki sikeyi örtbas etmek icin istemisler. Sadece sike degil Aziz'İn bir sürü illegal isi var, belki bunlar icinde bir miktar para istemislerdir.

Bunları gerçekten söylediyse kendisini tebrik ediyorum. Galatasaray için her şeyi b.k etti. Bir zahmet bugün ya bunu hemen yalanlasın ya da istifasını sunsun.

Haber doğru da olsa yanlış da olsa bu Fenerbahçe'nin şike ile şampiyon olduğu gerçeğini değiştirmez.

Cemaat gerçekten Aziz ve çetesini dinleyip onlardan para isteyerek şantaj yapmış olabilir. Aziz parayı vermeyince de pisliklerini ortaya çıkarmış olabilirler.

Bu durum Fenerbahçe'nin şike yapmış olduğu gerçeğinin tersini ispatlamaz.

Fenerbahçe şike ile şampiyon olmuş bir kulüptür, şikenin cezası küme düşürülmektir.

Feneri AKlamak için her yerden destek aldılar.
Geriye bir tek biz kaldık, son kalede (GALATASARAY) çökerse bu herfiler ülkede her şeyi yaparlar.
Baskana zaten balyoz davasından dolayı uyuzdum,zalimin yanında yer edindiği için.
Şimdi tam gücün yanında olmuş olacak.

O tapeleri hepimiz okuduk o maçları hepimiz izledik hükümete yaranmak,şikecileri aklamak için böyle saçma açıklamalar yapacaksa derhal defolsun gitsin

Son düzenleme:
.-.

Son düzenleme:
He he kumpas kuruldu size 2 gündür müjdeli haberler başladı yine
yok aziz yıldırım herkese dava açtı
yok yarsuvat böyle dedi

yakında müjdeyi alacaklar demekki!

Yine başladılar komplo teorilerine,umarım en kısa zamanda cezaları kesinleşir de defolurlar

Yine bir haber veya duyum almışlardır uefa veya fifadan

Ve bu haberin doğruluğu ortaya çıkana kadar kilitlenmesini istiyorum.Kendimize zarar vermeyelim

Geri
Üst Alt