Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

belirtenler olmuş sanırım.. bütün mesajları okumadım ama "bunları söylediyse de vergi borcu için akp'ye göz kırpıyor olabilir" demeye girmiştim..

sebep ne olursa olsun rezalet.. (eğer gerçekse)

Borç kapama işiyse başkan değilde başka birine yaptırsalarmış bu demeci taraftar affetmez. Ayrıca Galatasaray'ı hükümet cemaat gerilimine çekmek çok gereksiz bir hamle olur

İstifa et , GS kongresi de iradem var diyorsa ihraç etmelidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelmiş 80 yaşına adam Mayıs'ta gidecek zaten.

İhraç etsen ne olur, etmesen ne olur.

istifa et yarsuvat. kulüp üyeliğinden de atılmalı. herşey iyi giderken yine huzurumuzu bozdunuz liseli fosiller, bize ayak bağı oluyorsunuz.

Gelmiş 80 yaşına adam Mayıs'ta gidecek zaten.

İhraç etsen ne olur, etmesen ne olur.
o zaman çenesini bikaç ay daha tutsaydı. sonra gidip kimle hangi yalanları dedikoduları paylaşıyorsa paylaşsın. o makamdaki bi adamın böyle konuşmaya hakkı yok. şikeci azizin bile aklına gelmeyen bu yalanı galatasaray başkanı söyleyemez resmen bi tarafından element uydurmuş mahalle karılarının konuştuğu seviyedeki yalan bi dedikoduyu söyleyen adam bize başkanlık yapamaz.

Haber dogru olup olmadigini bilmiyorum da biraz sonra yalan haber oldugunu ortaya çikarsa çok kisi rezil olacak. :asd22:

Yarın olağınüstü toplantı varmışbu konu ilgili yönetim olarak. Beklemekde fayda var. Umarım haber yalanlarlar ve dava acıyoruz denilir haberi yapanlar hakında.
Tersini düşünmek bile istemiyorum

Olağanüstü toplantı varsa demek ki yönetim içinde dede'den rahatsız olanlar var. İstifalar gelebilir.

Haber doğru ya da yalan, akp bugünün karını da çıkardı. Aklı kıt antu takımı üzerinde istediği etkiyi bıraktı

Bir başkanımız da bir konuda sıçmasın...

Olay çok Net,

Bir tarafta Mali açıdan darboğaza getirilen Galatasaray, bir şekilde klüpten kaçması sağlanan Hükümet tarafından sevilmeyen bir Ünal AYSAL, 2 GÜN ÖNCE 40 MİLYON TL vergi borcunun gelmesi, stadın devrinin verilmesinde Ayak diretilmesi klübün hertürlü etki altında kalmasını sağlamıştır.

Bugunkü ortamda algıyı Akp ve FB den alıp Cemaate yükleyecek açıklmayı kim yaparsa inanılırdı?

İşte O kişi yaptı operasyon tamamlandı. Hadi geçmiş olsun

Hala açıklamalarla ilgili yalanlama gelmesini bekleyenler var. Fethullah Gülen ve Aziz yalanladı daha ne olsun. Vergi borçları için güzel bir "yağ çekme" olmuş. Ayıp. GALATASARAYLILIK DURUŞU bu değildir. Derhal istifa etmelisin Duygun Yarsuvat.

Bugün Milliyet Gazetesi'nde Atilla Gökçe imzasıyla yayınlanan haber üzerine bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur.

Kamuoyunun bilmesi gereken husus, haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

.-.

Olay çok Net,

Bir tarafta Mali açıdan darboğaza getirilen Galatasaray, bir şekilde klüpten kaçması sağlanan Hükümet tarafından sevilmeyen bir Ünal AYSAL, 2 GÜN ÖNCE 40 MİLYON TL vergi borcunun gelmesi, stadın devrinin verilmesinde Ayak diretilmesi klübün hertürlü etki altında kalmasını sağlamıştır.

Bugunkü ortamda algıyı Akp ve FB den alıp Cemaate yükleyecek açıklmayı kim yaparsa inanılırdı?

İşte O kişi yaptı operasyon tamamlandı. Hadi geçmiş olsun

1362037521_88_Zirve.jpg

Bu fotografta çok mutlu gözüküyorlar. Sorun neydi?

komediye gel şikeci aziz 50 milyon olayını yalanlamış. yarsuvat helal olsun sana kulüp tarihine geçecek bi rezillik yaptın.

İçeriğe Yarsuvat'ın bu açıklamayı yapıp yapmadığında hiç girmiyorum varsayalım ki böyle bir olay döndü Aziz çıkıp bunu doğrulayacak mıydı ?

Gerçekten bu açıklamayı yaptıysa konu hakkında bilgisi vardır çıkıp sözünün ardında durur ve ıspatlar. Yoksa yalakalıktan ötesi değildir.

Amacı ne olursa olsun, böyle bir şey kabul edilemez. Galatasaray'ın menfaatleri için yaptığı düzmece bir açıklamaysa (ki saçma olur öyle bir ihtimal) yine kabul edilemez. Hiçbir şartta, hiçbir koşulda bir Galatasaray başkanı Aziz Yıldırım'ı savunamaz. Hele hükümete asla yalakalık yapamaz. (Özellikle bu hükümet AKP hükümetiyse)

Benim fikrim budur. Bu saatten sonra Yarsuvat ile gelecek Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da istemiyorum.

Geri
Üst Alt