Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

2ci başkanımız acıklama yapmış. Duyum paylaşmş başkan sadece.

Dugumcusun başkanmısın , hem sanane yahu. Duyum ile yola çıkılırmı senin olduğun makamında olan bir kişi. Üstelik Galatasaraylıların 100 de 99 ın hasas olan bir konuda.
1- 2 günlük huzur ve rahatlık dokundu hemen galiba

Hapları zamanında almak önemli tabi.

Fenerbahçe’ye yapılan şike kumpasının da Erdoğan’ın talimatı ile gerçekleştiğini anlatan Ali Fuat Yılmazer;

“Şike sürecinin tüm safhalarından Başbakan’ın haberi vardı. Önüne dosya konuldu.
(
Aziz Yıldırım‘ın 1 numaralı zanlı olduğunu da biliyor muydu? sorusuna) dosya önüne konuldu diyorum lafın tamamını bana dedirtmeyin.
Cemaat iddiasına
Aziz Yıldırım nasıl inandı, nasıl inandırıldı anlayamıyorum.”

iddiaların da bulunmuştu.

Rezalete bak. Yahu madem suç var -ki var gün gibi açık- ve suçlu da belli neden bb soruluyor bu konu ? Ben bu ülkeyi hiç anlayamayacağım galiba.

Azize yıldırımın kardeşi Acar yıldırımın Galatasaray divan üyesi olmasından belliydi, camiayı ele geçirmişler resmen..

Yaş 80 olunca tabi bir anda kendini fb baskanı sandı heralde.Buna hergün video izletmek lazım sen GS nin başkanısın diye.Bayram değil seyran değil sanane ulan böyle malca bir açıklama yapıyorsun moruk.Asabımı bozdun gece gece.

Adam 80 yaşında olunca böyle arızalar yapması normal
80 yaşında bir adamın elinde kalacak kadar aciz bir kulüp olduğumuz için hakediyoruz böyle şeyleri

Ne olursa olsun ne denilse densin bu sikenin yapildigi gercegini degistirmez...

Sikecisiniz ve dusuceksiniz. Itinayla bekliyoruz. Rahatiz. Sizde Rahat olun beyler.

"Biz sizi değiştireceğiz" cümlesini resmi sitelerinden yazdılar..

RTE ülkesi..

Tiksiniyorum

Duyum algılama ve gerçekliğini tahlil etme yeteneğinin çok gelişmiş olduğu daha doğar doğmaz anlaşılmış, o yüzden ismini Duygun koymuşlar...

Görümcesinin üvey torununun kapı komşusu, bizim kuzen Haydar' ın eltisine birinci ağızdan üflemiş. Kaynak sağlam yani, yoksa böyle bir dönemde böylesine kritik bir bilgiyi paylaşmazdım :D...

Aziz yalanlamis. Yarsuvat dede niye böyle bir sey söyler anlam vermiyorum. Galatasaray'i hic yakisir aciklama degil bu. Bize Adnan Öztürk lazim.

Sırf yaranmak için yapılmış açıklama başına ne geleceğini tahmin edememiş dede...

Ya arkadaş vergi borcu için filan diyenler var. Bu onursuzluk değil mi? Para için ödün verirsen şikecilerden ne farkın kalcak.

Sıvama mod on

Duygun Yarsuvat: "Bu manada bir şey söylemiş olabilirim. Aziz Yıldırım yalanlayabilir ama halen tehlike altında"

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt