Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

başkan şuanda kadir has üniversitesinde konuşuyor, yanında abdurrahim albayrak da var. açıklaması sorulduğunda özetle:
-ben öncelikle ceza hukuçusuyum, şike davasının özel yetkili mahkemede görülmemesi gerektiğini yıllardır savunageldim, ertuğrul özkök başta basınımız bu iddiayı yazmıştı ben de sorulduğunda öyle deniyor, havadisler bu yönde diye yorum aktarmıştım.
diye konuştu. hiçbir değişiklik görülmüyor, başkan gayet sakindi.

bi de hukukçu olacak. kulaktan dolma laflarla bukadar önemli bi davayı şaibe altında bırakmaya çalışıyor senin yaptığın hukuğun neresine sığıyor. bi de bunu söyleyen adam galatasaray başkanlık makamında oturuyor. çabuk yol al daha fazla saçmalama yarsuvat

başkan şuanda kadir has üniversitesinde konuşuyor, yanında abdurrahim albayrak da var. açıklaması sorulduğunda özetle:
-ben öncelikle ceza hukuçusuyum, şike davasının özel yetkili mahkemede görülmemesi gerektiğini yıllardır savunageldim, ertuğrul özkök başta basınımız bu iddiayı yazmıştı ben de sorulduğunda öyle deniyor, havadisler bu yönde diye yorum aktarmıştım.
diye konuştu. hiçbir değişiklik görülmüyor, başkan gayet sakindi.
bu adam bi hukuk profesörü ve havadisler üzerinden türkiyenin en büyük davalarından birini şaibe altında bırakıyor. başka lafım yok

bu adam bi hukuk profesörü ve havadisler üzerinden türkiyenin en büyük davalarından birini şaibe altında bırakıyor. başka lafım yok

doğru, çok haklısın. sana mı kaldı derler.
ama o gastecininde yıllar önce özel sohbette verilmiş demeci bugün gastede gündeme getirmesi ayrı bir terbiyesizlik.

doğru, çok haklısın. sana mı kaldı derler.
ama o gastecininde yıllar önce özel sohbette verilmiş demeci bugün gastede gündeme getirmesi ayrı bir terbiyesizlik.
atilla gökçenin nasıl bi dalkavuk olduğunu bilen biliyor zaten. özellikle şike sürecinde kimlerin maşası olduğunu çok güzel belli etti

Galatasaray Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Cem Kadıoğlu, Duygun Yarsuvat’ın Fenerbahçe ve cemaat hakkında yaptığı çıkışa tepki gösterdi. Kadıoğlu yazılı bir açıklama yaparak, “Başkanlık makamı Galatasaray’ı temsil etmektedir ve camiamızda büyük rahatsızlık yaratan bu demeç hakkında bir yalanlama ve açıklama yapılmamıştır. Sayın Yarsuvat’ın iddiasının delillerini sunmaya ve tescillenmiş bir şike konusunu aklamanın Galatasaray’ımızı neden ilgilendirdiğini açıklamaya davet ediyoruz. Aksi takdirde geçici bir dönem için gelmesine rağmen, yapacağı en önemli hizmet istifa etmesi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Geri
Üst Alt