Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Çok afedersiniz ama; 2010 da belfıtığı ameliyatımda sonda takılmıştı.

işte o sondayı Dr. çekip çıkarırken hissetiğim acıyı hiç unutamam..

Vücudumda sanki her hücre yerinden sökülmüştü...

Çok iyi bi futbolcu olma yolunda giderken b*ktan bi halı saha maçında yaşadığım diz sakatlığıyla bırakmak zorunda kalmıştım :( o gün bugün unutmam acısını hiç

çocukken yediğim iğneler, şey kadar büyüklükleri vardı arkadaş, şimdi pek acıtmıyormuş, yegenime sordumda baya bi sitem ettim o yıllara.

Okumak bile acı verdi bana.Allah hiçbirimize daha büyük acılar yaşatmasın abilerim kardeşlerim.

Benim 1 kere araba kapısına 1 kere de bahçe kapısına parmağım sıkışmıştı ama sizinkilerin yanında hafif kalır tabi.Altı üstü birkaç dikiş atıldı geçti gitti yani acısı da katlanılırdı.

Bu arada ben sadece hissetiğim acıyı yazdım,

Başıma gelenleri yazmadım :D :D :D

yani yazmadıklarım;

---2 kez Bel fıtığı ameliyatı ( 2 x 10 dikiş ),

---1 kez kıldönmesi ameliyatı ( 6 dikiş )

---2 kez vücudumdan kist alındı ( 2 x 4 dikiş)

---1 kez elimin iç kısmı boydan boya kesildi ( 10 dikiş)

---karnımın sol kısmı 3 cm boyunda yarıldı ( 10 dikiş)

---sol el serçe parmağım koptu ( 10 dikiş)

son ameliyatımda Dr. " Ameliyattan korkmuyorsun değilmi diye sorduğunda cevabım;

Dr.' a ameliyat masasını göstererek; " Dr. bey bu ne sizce "diye sordum, "tabiki ameliyat masası" ben cevaben;

"o sizin için öyle, benim için berber koltuğundan farkı yok" demiştim...

hatırlayabildiklerim bunlar...

Çok afedersiniz ama; 2010 da belfıtığı ameliyatımda sonda takılmıştı.

işte o sondayı Dr. çekip çıkarırken hissetiğim acıyı hiç unutamam..

Vücudumda sanki her hücre yerinden sökülmüştü...

Bu arada ben sadece hissetiğim acıyı yazdım,

Başıma gelenleri yazmadım :D :D :D

yani yazmadıklarım;

---2 kez Bel fıtığı ameliyatı ( 2 x 10 dikiş ),

---1 kez kıldönmesi ameliyatı ( 6 dikiş )

---2 kez vücudumdan kist alındı ( 2 x 4 dikiş)

---1 kez elimin iç kısmı boydan boya kesildi ( 10 dikiş)

---karnımın sol kısmı 3 cm boyunda yarıldı ( 10 dikiş)

---sol el serçe parmağım koptu ( 10 dikiş)

hatırlayabildiklerim bunlar...

ahmet...

sen harbi testere kurbanı terkmişin...:asd:

diş ağrısı allah kimseye vermesin soğuk havada nefes alıp verirken bile dünyam dönüyordu

Benim yaşadığım en büyük acı diz kapağımın çatlamasıdır. Okulda basketbol oynarken ribaunt'a çıktım bir elemanla beraber havada çarpıştık önce ben yere düştüm sırt üstü ayaklarım uzanır vaziyette. Sonra eleman da tüm vücudu ile beraber sağ diz kapağımın üzerine düştü. İlk başta bir ağrı hissettim sonra geçti hemen. O arada bizimle basket oynayan bir abi var - olmaz olaydı :asd: - o hemen kalk kalk bir şey olmaz dedi elimden tutup kaldırdı tabi o arada dizim büküldüğü zaman yaşadığım acı dayanılmazdı. Neyse ki daha büyü bir hasar olmadı :)

Yine basket oynarken parmağım çıktı.Ne çektiysem basketboldan çektim :asd: Bir keresinde de voleybol oynamak için direklerin olduğu bir basketbol sahası vardı. Orada çift pota maç yaparken ben elemanı savunuyorum. Onların yarı sahasından bizim yarı sahaya hızla koştu bu eleman ben de geri geri savunurken bu hızlanınca birden geri döndüm ve dann !. Gözümü açtığımda herkes bana korku dolu gözlerle bakıyordu. Tamam Serdar maç bitti hadi gidelim dediler. Ben de dedim lan ne oldu bana ? Ama pek fazla ağrı hissetmiyorum sadece biraz şiş var gibi yanağımda. Eve getirdiler arkadaşlar ayakkabımın bağcığını çözmek için eğilmiştim kalktığımda annemle göz göze geldim ve annemi ilk defa böyle korkmuş şekilde gördüm. Ne oldu sana dedi. Dedim anne yok birşey basket oynarken oldu falan. Banyoya gidip bir baktım ki gözümün altı davul gibi şişmiş kan çanağına dönmüş bir kısmı bir kısmı da mosmor olmuş. Sonra tabi hemen doktora gittik. Gözümde çok şükür birşey çıkmadı ama 1-2 cm daha yukarıyı vursaymışım göz komple dağılacakmış. Verilmiş sadakamız varmış :) Tabi o halde okula gidince ne lan dayak mı yedin kimden dayak yedin muhabbeti oldu o da işin ayrı bir boyutu. :)

Tabi bu olaylardan sonra biraz daha basketbol oynayıp bıraktım. Canımdan kıymetli değil ya :asd:

:lol:Okurken gülmekten yarıldım renkdas,anlatıs tarzınla birlikte daha komik olmuş:lol:

Basket bitti senin icin demek:D

Beni uyuşturmadan sünnet etmişlerdi :)

:lol:Okurken gülmekten yarıldım renkdas,anlatıs tarzınla birlikte daha komik olmuş:lol:

Basket bitti senin icin demek:D

Bitti renktaş tam da formumun zirvesindeyken bıraktım iyi bir oyun kurucuydum. :) Bu arada sünnet muhabbetleri görüyorum benim sünnet acım da var daha :asd: Doğuştan sünnet derim yapışıkmış benim sünnet olduğum zaman doktor iğneyi vurduktan sonra 10-15 dakika deriyi ayırmakla uğraştı. Narkozun etkisi geçtikten sonra da sünneti yaptı. Dayanılmaz bir acıydı o da :asd: Tabi o acıdan daha kötü olan şey de sünnet olurken başımda 4 tane hemşire vardı 1'i erkek 3'ü kadın. Mal bulmuş mağribi gibi ne toplnadınız arkadaş başıma hiç mi görmediniz :asd:

Bitti renktaş tam da formumun zirvesindeyken bıraktım iyi bir oyun kurucuydum. :) Bu arada sünnet muhabbetleri görüyorum benim sünnet acım da var daha :asd: Doğuştan sünnet derim yapışıkmış benim sünnet olduğum zaman doktor iğneyi vurduktan sonra 10-15 dakika deriyi ayırmakla uğraştı. Narkozun etkisi geçtikten sonra da sünneti yaptı. Dayanılmaz bir acıydı o da :asd: Tabi o acıdan daha kötü olan şey de sünnet olurken başımda 4 tane hemşire vardı 1'i erkek 3'ü kadın. Mal bulmuş mağribi gibi ne toplnadınız arkadaş başıma hiç mi görmediniz :asd:

:asd:

Sen oyun kurucuymuşsunda ben basketten hic cakmam renkdas,İzlemeyi severim sadece:)

Kücük Serdar'ı merak etmişlerdir abisi:asd:

:asd:

Sen oyun kurucuymuşsunda ben basketten hic cakmam renkdas,İzlemeyi severim sadece:)

Kücük Serdar'ı merak etmişlerdir abisi:asd:

Allahtan o zaman yıl 2000'di kardeşimle beraber sünnet olmak için ben biraz geç olmuştum şimdiki gibi video kamera falan olsaydı rezillik çıkardı. :asd:

6 yaşlarındayken sözde ağabeylerimizin verdiği gazla sapanı ters çekip bırakmıştım..Sonucu siz düşünün.. :)

Allah'a şükür fazla zarar almadık o gün..

demir soğutcunun içine kafam girmişti.

Geri
Üst Alt