Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Sene 90-91.Bisiklet kiralama vardı o zamanlar.Şimdi varmı bilmiyorumda.Neyse kiraladık bayır aşağı bir sokakdan hızla inerrken bayırın bitiminde bisikletin direksiyonu bi anlık dalgınlıkla döndü bende midemin üstüne o direksiyon kolunun üzerine düştüm.Ölüyorum sandım o an acıdan.Dıştan sadece direksiyon kolunu şeklini verdiği kanlı kızarıklık vardı.Acile götürdüler beni iç kanama falan olur diye.Neyseki bir şeyim yoktu.1-2 sene geçmemişti o iz midemin üstünde.

kaçır :asd: bencede kaçır bu şikeci cahiti senle evlenmek sorunda kalsın anladın sen onu :D

Arkadaş neymiş ya bu böyle. Alemdar hiç uğraşma kardeş, kaçır. Çok ciddiyim. Napıcan ki başka. Gerçi bilmiyorum durumu da. Bak işte ayarla bişeyler

Ask acisi gecer.. seninki nefret ama unutmaki nefretle sevginin arasindaki cizgi cok ince bi cizgidir kardes..

bende hayata kusmus gibi biseydim, onun evlenecegini duydugumda.. nisanina gittim ezik gibi..

2-3 sene cok kizla ciktim ama oylesine.. ondan sonra esimle tanistim.. sukurler olsun..

Ask acisi gecer.. seninki nefret ama unutmaki nefretle sevginin arasindaki cizgi cok ince bi cizgidir kardes..

bende hayata kusmus gibi biseydim, onun evlenecegini duydugumda.. nisanina gittim ezik gibi..

2-3 sene cok kizla ciktim ama oylesine.. ondan sonra esimle tanistim.. sukurler olsun..

nişana bende gittim...

dövdüğümüz adamın haddi hesabı yok...

düşünün ki kayınpederin belinde sopa kırmış biriyim yalan yok...

öyle bir nefretim var ki...

bunu burada kelimeler ile anlatmaya gücüm de takatimde yetmez...

düşünün artık herneyse en çok acı çektiğim mevzu budur...

8 kilo vermişim...

erimiş bitmişim...

böyle b.ktan bişi bu acı...

bicak yiyen varmi

nişana bende gittim...

dövdüğümüz adamın haddi hesabı yok...

düşünün ki kayınpederin belinde sopa kırmış biriyim yalan yok...

öyle bir nefretim var ki...

bunu burada kelimeler ile anlatmaya gücüm de takatimde yetmez...

düşünün artık herneyse en çok acı çektiğim mevzu budur...

8 kilo vermişim...

erimiş bitmişim...

böyle b.ktan bişi bu acı...

fazla muzik dinleme soyleyim.. hele turk muzigi.. zehir gibidir.. kafayi yersin..

Bundan 5-6 sene önce,parkta balici cocuktan bıcak yemiştim,sıyırmasına ragmen saglam bir acı oluştu benim bacakta:D

Arkadaşımın birinide iş cıkışı kalbinden bıcakladı adinin cocukları,melesef vefat etti.1 Sene falan anca oldu.

Sol ayak bileğimin sakatlanması geçen yıl kasım'dan beri bir türlü geçmedi nalet şey.

Belki duymuşsunuzdur, benim arkadaştı ikiside.Fazla samimi degildik ama gördügümüz yerde selam verir,halimizi hatrımızı sorardık.Şerefsizler gece iş cıkısında yapmışlar bu olayı...

[video]https://haber.mynet.com/turhalda-bicakli-kavga-1-olu-562503-yasam/[/video]

Cevap: Yasadiginiz en buyuk fiziksel aci

20'lik dişleri cektirdigim gün olmali. Dördünü birden cekmişti gaddar herif. 15 gün agrilar bir yana, ac kalmak diger yana. Hatirladikca icim titrer.

4tane dişinin aynı gün çekilmesine imkan yok,ölüme kadar gider Allah korusun, nasıl olmuş bu?

Dişim ağrıyor, dişlerim...

7 yaşındayken ana yolda araba çarptı bana 10 gün yoğun bakımda kaldım yaşama şansı az demişler ama kurtuldum.

Kaza anı, günü hiçbir şey hatırlamıyorum o acıyıda hatırlamıyorum bu yüzden şanslıyım :D

4tane dişinin aynı gün çekilmesine imkan yok,ölüme kadar gider Allah korusun, nasıl olmuş bu?

Üstün alman teknolojisi reis, hic acımadan saldırdı gevur dördüne birden. Uyusturucu ignelerden dolayı cekerken fazla acı hissetmiyorsun tabi, bütün eglence bi 5-6 saat sonra baslıyor. 15 gün ılık corba ve ekmek iciyle beslenmek tam iskenceydi.

Üstün alman teknolojosi reis, hic acımadan saldırdı gevur dördüne birden. Uyusturucu ignelerden dolayı cekerken fazla acı hissetmiyorsun tabi, bütün eglence bi 5-6 saat sonra baslıyor. 15 gün ılık corba ve ekmek iciyle beslenmek tam iskenceydi.

Ya birtane ana dişini çektiriyorsunda iyileşmesi en az 15 günü buluyor, diş eti zedeleniyor çünkü artı komsu dişlerdede hassasiyet oluyor, ben hala soktayım 4 tane dişi birden aynı gün çekmiş.. bu adam nasıl diş hekimi , saçmalık.

beyler sizin başınıza gelmeyen kalmamış

Allaha şükür henüz bana büyük bir acı yaşatmadı

en son hatırladığım acı

dişime dolgu yaptırmaya gitmiştim

doktor iğneyi vurdu ve uyuşmasını beklemeden girişti

orda fena bi acı oldu

onun dışında ufak tefek şeyler dışında bişey olmadı

böbrek tasi hayatimda böyle bi agri görmedim o agri geldiginde insani sekilden sekile sokuyor duramiyorsun allah kimsenin basina vermesin

Geri
Üst Alt