İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı
kaçırma vol3 olacak böyle giderse...
kaçırma vol3 olacak böyle giderse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede kaçır bu şikeci cahiti senle evlenmek sorunda kalsın anladın sen onu Arkadaş neymiş ya bu böyle. Alemdar hiç uğraşma kardeş, kaçır. Çok ciddiyim. Napıcan ki başka. Gerçi bilmiyorum durumu da. Bak işte ayarla bişeyler

Ask acisi gecer.. seninki nefret ama unutmaki nefretle sevginin arasindaki cizgi cok ince bi cizgidir kardes..
bende hayata kusmus gibi biseydim, onun evlenecegini duydugumda.. nisanina gittim ezik gibi..
2-3 sene cok kizla ciktim ama oylesine.. ondan sonra esimle tanistim.. sukurler olsun..

nişana bende gittim...
dövdüğümüz adamın haddi hesabı yok...
düşünün ki kayınpederin belinde sopa kırmış biriyim yalan yok...
öyle bir nefretim var ki...
bunu burada kelimeler ile anlatmaya gücüm de takatimde yetmez...
düşünün artık herneyse en çok acı çektiğim mevzu budur...
8 kilo vermişim...
erimiş bitmişim...
böyle b.ktan bişi bu acı...
20'lik dişleri cektirdigim gün olmali. Dördünü birden cekmişti gaddar herif. 15 gün agrilar bir yana, ac kalmak diger yana. Hatirladikca icim titrer.
4tane dişinin aynı gün çekilmesine imkan yok,ölüme kadar gider Allah korusun, nasıl olmuş bu?
Üstün alman teknolojosi reis, hic acımadan saldırdı gevur dördüne birden. Uyusturucu ignelerden dolayı cekerken fazla acı hissetmiyorsun tabi, bütün eglence bi 5-6 saat sonra baslıyor. 15 gün ılık corba ve ekmek iciyle beslenmek tam iskenceydi.