Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Büyük Büyük Çok Büyük Dedem Osmanlı Sultanı Abdulaziz'in başpehlivanıymış...

Kırım'da bir güreşte bir Rus güreşçinin kolunu koparıp eline verince ; Kolkoparan Osman Pehlivan olarak ünlenmiş...

Benim çok büyük dedem ne düşünmüş te bizim soyad bu olmuş ben çözemedim...

sokakta top oynarken öyle bir orta geldiki röveşataya yatma gereksinimi hissettim , vuruşumda çok güzel bir gol olmuştu ama 2 metre yükseklikten betona çakıldıgımda yüzüm kan revan içindeydi :D

karın ağrısı

yıllarca çekmiştim

15 20 dakka top oyniyim, 8 9 saat karnım ağrırdı.. bi keresinde 3 gün ağrımıştı

bir gün doktora gittik, adam beni ultrasona soktu :D bi bakteri varmış, çok ufak, görmek baya zor ama şanslısın biz ilk baktığımızda gördük dedi

sana bi ilaç vericem, bunu iç, bişeyin kalmayacak dedi. 1 kutu ilaç verdi, içinde 5 6 tane hap var, kendi kendime "ulan ben bu ağrıyı yıllardır çekiyorum, 5 6 tane hap mı iyileştirecek beni" dedim

ama geçirdi :) o günden sonra çok nadir yaşarım o ağrıyı

Ters orantı ile ; 20 dk ya 8 saat ağrı , 3gün x24= 72 saat ağrı 72 / 8 = 9 x 20 dk= 180 dk maçmı yaptın :D :D :D

NOT: işin latifesi geçmiş olsun... tuttumu tutar meret...

karın ağrısı

yıllarca çekmiştim

15 20 dakka top oyniyim, 8 9 saat karnım ağrırdı.. bi keresinde 3 gün ağrımıştı

bir gün doktora gittik, adam beni ultrasona soktu :D bi bakteri varmış, çok ufak, görmek baya zor ama şanslısın biz ilk baktığımızda gördük dedi

sana bi ilaç vericem, bunu iç, bişeyin kalmayacak dedi. 1 kutu ilaç verdi, içinde 5 6 tane hap var, kendi kendime "ulan ben bu ağrıyı yıllardır çekiyorum, 5 6 tane hap mı iyileştirecek beni" dedim

ama geçirdi :) o günden sonra çok nadir yaşarım o ağrıyı

1 metrelik havuza balıklama atlamıştım.:42:

Ben 2 metreye atladıgım halde dibe cakıldım,senin halini düsünemiyorum bile:)

Kimse bana bi açıklama yapmadı havuzun derinliği hakkında ne bileyim ben ayy hatırladımda kafa tasım zonkladı yad ettik ağrımızı :)

Geri
Üst Alt