Yasin Galatasaray Yolunda!

Yasin gs yolundaysa o yol b.k yolu olmuştur geçmiş olsun.. Bundan sonra her turlu 5. Sinif anadolu topçusunu izlemeye hazir olun

Bunu alacagim parayi basket subesine aktaririm.

Veya forvet transferi icin ayiririm.

Kadro yeterince genis. Lazim olan nokta atislar. Takima arti deger kazandiracak adamlar lazim.

Forum'da hala Töre diyen var abi siz kafayı mı yediniz yoksa aptal mısınız ? Adam bizde değil Beşiktaş'ta oynamak istiyor hala Töre diyorsunuz gerçekten inanılmaz bir durum ya...

töre ve erkan gibi 3-4 çalım yapıp duran skora katkısı sıfır olan topçular yerine yasini tercih ederim ama yasin gerekli değil bu ayrı konu

Yasini beğenmeyenler kaç sefer izlediler merak ediyorum. Daha resmi olmayan transfer için bu yorumlar. Demek ki yarın bir gün transfer olsa ufacık bir hata da hemen aha demiştim olacak. Şikeci takımdan tarığı erkanı alacağına yasini alalım daha iyi. Umarım alınır.

yasin olmaz ya yönetim sırf eski trabzonsporlu diye adam alıyor

eger yasini alirsak agir sacmalariz. bu adam ne yapmiski 3 milyon euroya yakin para veriliyor. sacmaligin daniskasi.

almayalim abi turkiyeden kimseyi. gidelim avrupadaki turk futbolculara. istedigimiz mevkide biri yoksa o zaman altyapidan birini oynatalim. zaten altyapidan cikan oyuncularda minimum yasin, ishak, tarik kadar filan oynar.

bu gereksizlere verilecek o paralarda toplansin ve yabanci oyuncu transferine eklensin (doria, campbell, vs).

İyi orta kesip, toplara sert vuran bir futbolcu. Çok lazım değil aslında ama çok yararlı olup bu lafımı da yedirebilir. Ne bileyim alırsak bir garip transfer işte!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media]

gecen sene kanat diye agliyordunuz. YEDEK icin güzel bir hamle. Bruma-Olcan ikilisi icin gayet yerinde bi türk alternatif.

siz kimi isterdiniz yedege? Töreyimi. yedek durmak icin can atardi. hee basakciogluyada fittim ama o maalesef feynoorda gecis yapmis

2.5 çok fazla

Trabzon'dan almalıydık bedavaya..

Bu olmaz. Tarık olur, Şener olur, Erkan Zengin yaşına rağmen olabilir ama bu adam olmaz.

Boşuna abartılan anadolu topçuları listemde Serdar Gürler, Emrah Başsan'la beraber başı çeker bu adamda. Bu üçlü hiçbir şekilde 3 büyüklerde oynayamaz. Yiğit Gökoğlanı almamaız ya da fenerin zamanında Gökhan Emreciksin'i alması gibi bir transfer olur.

Yilin transferi olur bence acayip faydali olacak eger gelirse ilk 11 e hemen girer

Belki de Eskisehir yönetimine göz dagi verip Erkan'i alabilmek icin yaptirmisizdir bu haberi :D

Gesendet von meinem LG G3

GS forvet sıkıntısını kökünden çözecek bir transfer... Pff.... Uğraştığımız adamlara bak arkadaş yaa... Daha sezon başlamadan benim bütün ümitlerim bitti muhteşem yönetimimiz ve onların harika transferleri sayesinde....

Hayret ya, ver 5–6`yı al Tarık ile Erkan`ı..

Tapatalk

Geri
Üst Alt