Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.395
- 8.920
- 2.518
Türkçesi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edemeyecek ne ya.
Kabul etmeyeceğiz diyerek daha keskin olsanız lan hain herifler.
İki takımın da maçlarını paylaştım. İki tablo var alt alta.Ee ne demek istiyorsun? Al bunlarda sizinkiler
skriniarın hareket kırmızı mıydı değil miydi?İki takımın da maçlarını paylaştım. İki tablo var alt alta.
Ama bir yorum olarak değil de bilgi olarak iletmek istedim.
Yorum olaraksa:
Hakem genel olarak kötü geliyor bana. Yönetimini beğenmiyorum.
Fenerli misin lan sen
Oha ne güzel
Dur ama ha gitme kaybolma bir yere sonra çok dalga geçecez
İki kere Gs tablosu atmışsın. Gs-Fb attım diyorsun. Tam bir Fblisin hakikaten. Fbphi.İki takımın da maçlarını paylaştım. İki tablo var alt alta.
Yorum olaraksa:
Yasin Kol'un 2. yarı oynattığı futbola hata diyen ya salaktır ya da sahtekardır usta. Hangisi olduğunu seçersin.Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz. Hata olsun da ben buraya dalga geçmek için geleyim diye bir kullanım şeklim olmadı hiçbir zaman. Sadece maalesef piizi biraz fazla kaçırdığım günlerde fazla paylaşım yaptım. Onda da bir miktar ceza aldım. Bittikten sonra da aynı şekilde kullanmamaya gayret edeceğim.
Konu hakkında yorumum ise şöyle. Eğer bu hakem kötüyse bir kulüp yöneticisi “bizim maçlarda bu hakemi görmek istemiyoruz” diyorsa hiçbir maça verilmemeli bu hakem. Kulüp yöneticisi ise Türk futbolunun iyiliği için bunu istemelidir bence. Öbür türlü gerçekten büyük bir nefret ortamı oluşuyor. Ayrıcalık yapılmış oluyor maalesef.
N.K.F.V.A.S.
İki listede aynı Fb ninki yok hatalı paylaşım yapmışsın ondan dolayı attım zaten kontrol edebilirsin görselleriniİki takımın da maçlarını paylaştım. İki tablo var alt alta.
Yorum olaraksa:
Haklısın, yanlışlık olmuş. Buyrun fb listesiİki kere Gs tablosu atmışsın. Gs-Fb attım diyorsun. Tam bir Fblisin hakikaten. Fbphi.
Bu düşüncende samimiysen sorun yok. Maçtan önce yazdın mı bilmiyorum ama ben maçtan önce şunu yazdım örneğin:Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz.

Düzgün üslup ile yazıyor gibi görünüp de alttan alttan kıl kuyruk karıncalanma yapma, yakarım.Haklısın, yanlışlık olmuş. Buyrun iki kez fb listesi
Fblilik konusunda ise evet fbliyim.
Ekli dosyayı görüntüle 308709
Ekli dosyayı görüntüle 308710
Hazır buradayken derbiden bir kare atmak isterdim ama kötü bir tepki olmasın diye vazgeçtim.(Kombinem var) iyi günler.