GSC Haber Yasin Kol, Sezon Sonuna Kadar Blacklist'e Eklendi

fenerin yokluğu ligin değerini düşürmüyor jimnastikçileri zaten takan yok. bu ligde galatasaray 10 sene üst üste şampiyon olsa ts ve göztepeyle kapışsa ligin değeri en kötü aynı kalır. ligin tek değeri galatasaray. bu ağırlığın farkında bile değiller.

Hacıosman gittiği an bunun hakemliği biter, tamamen torpille hakemlik yapan bir kişi diğer yönettiği maçlarda bile kimse memnun değil hala inatla veriyorlar maçlara.

Ee ne demek istiyorsun? Al bunlarda sizinkiler
İki takımın da maçlarını paylaştım. İki tablo var alt alta.

Ama bir yorum olarak değil de bilgi olarak iletmek istedim.
Yorum olaraksa:
Hakem genel olarak kötü geliyor bana. Yönetimini beğenmiyorum.

Bileği güçlülerin, bilekli adamların girebildiği listeye bilekliste deniliyormuş. Bunun için niye seviniyoruz anlamadım.

Yasin Kol bu durumdan pek tabi memnun olmuştur ve şu an TFF tarafından onore edildiğini düşünüyordur.

Yorum olaraksa:
skriniarın hareket kırmızı mıydı değil miydi?

iç saha maçına versinler işte sen de bu hacı gibi rehin alırsın hakemi 2 sene sonra da ödül olarak tff başkanı olursun sn tostos ağabey

Fenerli misin lan sen
Oha ne güzel
Dur ama ha gitme kaybolma bir yere sonra çok dalga geçecez

Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz. Hata olsun da ben buraya dalga geçmek için geleyim diye bir kullanım şeklim olmadı hiçbir zaman. Sadece maalesef piizi biraz fazla kaçırdığım günlerde fazla paylaşım yaptım. Onda da bir miktar ceza aldım. Bittikten sonra da aynı şekilde kullanmamaya gayret edeceğim.

Konu hakkında yorumum ise şöyle. Eğer bu hakem kötüyse bir kulüp yöneticisi “bizim maçlarda bu hakemi görmek istemiyoruz” diyorsa hiçbir maça verilmemeli bu hakem. Kulüp yöneticisi ise Türk futbolunun iyiliği için bunu istemelidir bence. Öbür türlü gerçekten büyük bir nefret ortamı oluşuyor. Ayrıcalık yapılmış oluyor maalesef.

Yorum olaraksa:
İki kere Gs tablosu atmışsın. Gs-Fb attım diyorsun. Tam bir Fblisin hakikaten. Fbphi.

Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz. Hata olsun da ben buraya dalga geçmek için geleyim diye bir kullanım şeklim olmadı hiçbir zaman. Sadece maalesef piizi biraz fazla kaçırdığım günlerde fazla paylaşım yaptım. Onda da bir miktar ceza aldım. Bittikten sonra da aynı şekilde kullanmamaya gayret edeceğim.

Konu hakkında yorumum ise şöyle. Eğer bu hakem kötüyse bir kulüp yöneticisi “bizim maçlarda bu hakemi görmek istemiyoruz” diyorsa hiçbir maça verilmemeli bu hakem. Kulüp yöneticisi ise Türk futbolunun iyiliği için bunu istemelidir bence. Öbür türlü gerçekten büyük bir nefret ortamı oluşuyor. Ayrıcalık yapılmış oluyor maalesef.
Yasin Kol'un 2. yarı oynattığı futbola hata diyen ya salaktır ya da sahtekardır usta. Hangisi olduğunu seçersin.

05072010577-Small.jpg

Yorum olaraksa:
İki listede aynı Fb ninki yok hatalı paylaşım yapmışsın ondan dolayı attım zaten kontrol edebilirsin görsellerini

Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz.
Bu düşüncende samimiysen sorun yok. Maçtan önce yazdın mı bilmiyorum ama ben maçtan önce şunu yazdım örneğin:

Yasin Kol'un bir hafta önceden atanacağı belliydi. Bir tek Gs taraftatı tepki gösteriyordu bu duruma. Fb tarafında ise hiç ses yoktu. Yasin Kol'un "gördüğünü çalan" bir hakem olduğunu, bunun da Gs'ın işine gelmediğini savunuyorlardı. Çünkü maçı böyle yöneteceği, Fb'in bu hakemden istifade sağlayacağı barizdi.

Şimdi gelip 'yisin kil zihin kiti hikimdi, hirkisi idil ilinsin' demenin bir anlamı kalmıyor.

12 yıldır şampiyon olamıyorsunuz ve bir tane şampiyonluk için yapamayacağınız kepazelik yok. (Bireysel olarak senin için demiyorum).

Elbet bir gün şampiyon olacaksınız tabi eninde sonunda. Ancak 3 senedir köpek gibi kayırılıyorsunuz. Bir tane zorlu Anadolu maçında, bir tane kritik karar söyler misin Fb aleyhine çalınan? Özellikle geçen sezon dahilinde son 3 sezonda?

Yav 1 sezon boyunca aleyhinize kırmızı kart çıkmadı yahu. Bir tane aleyhte penaltı çalınmadı Ts deplasmanı hariç. Ne zaman şampiyonluk matematiksel olarak kaçtı, ilk Anadolu maçında aleyhinize penaltı ve KK çalındı. Umarım bu şekilde kayırıldığınız bir sezonda değil de, hakikaten hakettiğiniz bir sezonda şampiyon olursunuz. Biz de tebrik etmesini biliriz.

Yoksa yine Ataşehir'den devam siz.
:asd:

Haklısın, yanlışlık olmuş. Buyrun iki kez fb listesi :)
Fblilik konusunda ise evet fbliyim.

Ekli dosyayı görüntüle 308709

Ekli dosyayı görüntüle 308710

Hazır buradayken derbiden bir kare atmak isterdim ama kötü bir tepki olmasın diye vazgeçtim.(Kombinem var) iyi günler.
Düzgün üslup ile yazıyor gibi görünüp de alttan alttan kıl kuyruk karıncalanma yapma, yakarım.

Şimdi git bir iki gün dinlen bakalım sen.

Mizahın ise her türlüsüne varız bu arada. Samimi ol yeter ki.

Geri
Üst Alt