- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
şu suphi geyiği ne zmn biter acaba
hiç komik değil de
hiç komik değil de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir mi?şu suphi geyiği ne zmn biter acaba
hiç komik değil de

Benim mizahi mi begeniyon muDüzgün üslup ile yazıyor gibi görünüp de alttan alttan kıl kuyruk karıncalanma yapma, yakarım.
Şimdi git bir iki gün dinlen bakalım sen.
Mizahın ise her türlüsüne varız bu arada. Samimi ol yeter ki.
ulan çok güzel dizi 3 sezon boyunca sonra karı şapırdak bir şey oluyor içine ediyor dizinin.
Öyle yav vallah.ulan çok güzel dizi 3 sezon boyunca sonra karı şapırdak bir şey oluyor içine ediyor dizinin.
Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz. Hata olsun da ben buraya dalga geçmek için geleyim diye bir kullanım şeklim olmadı hiçbir zaman. Sadece maalesef piizi biraz fazla kaçırdığım günlerde fazla paylaşım yaptım. Onda da bir miktar ceza aldım. Bittikten sonra da aynı şekilde kullanmamaya gayret edeceğim.
Konu hakkında yorumum ise şöyle. Eğer bu hakem kötüyse bir kulüp yöneticisi “bizim maçlarda bu hakemi görmek istemiyoruz” diyorsa hiçbir maça verilmemeli bu hakem. Kulüp yöneticisi ise Türk futbolunun iyiliği için bunu istemelidir bence. Öbür türlü gerçekten büyük bir nefret ortamı oluşuyor. Ayrıcalık yapılmış oluyor maalesef.