GSC Haber Yasin Kol, Sezon Sonuna Kadar Blacklist'e Eklendi

şu suphi geyiği ne zmn biter acaba
hiç komik değil de
olabilir mi? :danyal:
1764759448136.webp

Blacklist dizisine mi girmiṣ? Insallah orada surekli dayak yiyen bi rolu oynuyordur. Zevkle izlerim

Kızağa çekilmedikçe kara listenin önemi yok. Adalet bir bize lazım değil ki. Adam yetersiz, çekin fişini bitsin gitsin.

Bu arkadaş bize verilmeyecek diğer maçlara verilip ceza almadan para kazanacak öyle mi

Sezon başından beri hakemlerde şikayet eden 1 tane bile fenerli gordunuzmu? Gordunuzse muhtemelen rakip takımlıdir, hepsi susuyorlar cunku rakiplere kirmizi verme çıkarsa 3 puanın zor olduğunu canlı olarak gorduler

Yazıklar olsun. Trabzon kadar olamıyoruz. Daha fazla dogranmak için, heriflere güven verilmeye gidilmiş

Yavv bizim maçlarda olmasa ne olur ? Operasyon çocuğu yapacağını yaptı zaten. Burada bas bas bağırdık. Bu yakışıksız güvenlik goztepe maçında yanlış adama kart verdi diye durana kırmızı vermedi diye yavv talişka itinin yerine topa vurmaya çalışan bir Operasyon çocuğu bu. Gider yine tescillilerin maçına verirler bu da gider karşı takıma yine bir kart verir yalan yanlış tamam mis. Ohh bizim yönetim ekmeklerini yağ sürüyor hatta ekmek pişiriyor sıfırdan adamlara

Bu Yasin Kol denen şeref yoksunu merdivenlerden filan düştüğü görüntüler keşke düşse internete.

geçti bolunun pazarı dursun başkan.. sen niğdeye sür

taraftar bir tarafını yırttı bu atama sonrası sesiniz çıkmadı şimdi yalandan şov yapıyorsunuz. yazık

Sorun değil arkadaşım. Ben buradayım. İnşallah genel olarak ligde hiç bir hakem hata yapmaz da adil bir lig izleriz. Hata olsun da ben buraya dalga geçmek için geleyim diye bir kullanım şeklim olmadı hiçbir zaman. Sadece maalesef piizi biraz fazla kaçırdığım günlerde fazla paylaşım yaptım. Onda da bir miktar ceza aldım. Bittikten sonra da aynı şekilde kullanmamaya gayret edeceğim.

Konu hakkında yorumum ise şöyle. Eğer bu hakem kötüyse bir kulüp yöneticisi “bizim maçlarda bu hakemi görmek istemiyoruz” diyorsa hiçbir maça verilmemeli bu hakem. Kulüp yöneticisi ise Türk futbolunun iyiliği için bunu istemelidir bence. Öbür türlü gerçekten büyük bir nefret ortamı oluşuyor. Ayrıcalık yapılmış oluyor maalesef.

diğer pozisyonları geçtim şu pozisyona sarı kart vermedi hakem . var da müdahale tenezzülünde bile bulunmadı. yani o top maradona golü misali kaleye girse gol de verirlerdi belki fark ettiniz mi bilmiyorum maça yasin kol atanınca antuda liderliğe dair zaman sayacı eklediler sitelerine.
nasıl ki ivan bebek feneri kasden doğradıysa yasin de rakipleri ince ayarla doğruyor fenere karşı.
maç skorları vermişsiniz ama manasız bir paylaşım çünkü bu adam sürekli eşşek damgası gibi amigoluk yapmıyor her pozisyonu fener lehine vermiyor ama kritik yerleri çalıyor veya çalmıyor kamufle biçimde kolluyor bu da devamlılığını sağlıyor yani tam profesyonel tetikçi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt