Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.986
- 12.918
- 2.538
45-90 arası yönetimi dünya spor tarihinin en kahpece hakem performansıdır. Hala öfkeden duramıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu her macinda ayarli gibi oluyor.45-90 arası yönetimi dünya spor tarihinin en kahpece hakem performansıdır. Hala öfkeden duramıyorum.
demek istedigim bu sikeci itler gecen sene sabah aksam konusup yabanci hakemi getirttiler. sende baski altina al nerde abi bizim yöneticiler? bu kulübü koruyamiyorsaniz istifa edin gidin ya. metin öztürk güya bi aciklama yapti ondada gitmis barisin pozisyonunu söylüyor!! ikinci yari hakem rezalati hakkinda konustu mu mesela? gerci metin öztürk konussa ne konusmasa ne. nasil bir cendereye düstük sinirden kendime gelemiyorumSahaya cikmazsan direk puan silme cezasi verirler.
Zaten bizim basiretsiz yönetim birşeyler yapmamaya devam ederse ligin ikinci yarısı bizim sahaya yine yabancı hakem getirtecekler. Onun bunun çocuklarıdemek istedigim bu sikeci itler gecen sene sabah aksam konusup yabanci hakemi getirttiler. sende baski altina al nerde abi bizim yöneticiler? bu kulübü koruyamiyorsaniz istifa edin gidin ya. metin öztürk güya bi aciklama yapti ondada gitmis barisin pozisyonunu söylüyor!! ikinci yari hakem rezalati hakkinda konustu mu mesela? gerci metin öztürk konussa ne konusmasa ne. nasil bir cendereye düstük sinirden kendime gelemiyorum
Futbolcunun gözüne birşey isabet etmis yerde yatıyor, takim arkadaşları delleniyor demekki kötü birşey oldu. Hakem gelişine bakın:
Epey sovdum dunKazım a fırça attı bir de dışarı çıkması için
Namussuz herif. Fanatik fenerli olduğunu düşünüyorum. Aksi halde kimse şu kararları veremez.Kazım a fırça attı bir de dışarı çıkması için
Yuzde 100 katiliyorum. Ama bir aksiyon alacaksak ve bunu dile getirirsek geri vites yapacagimiz birsey olmamali. O yuzden soyledim. Bizim yonetim cikip "sahaya cikmayacagiz" dese ve TFF baskani olan hirto da, hodri meydan cikma dese, biz de cikmaz isek direk aninda puan silmeyi verirler. Bu yuzden neler yapilabilir bilmiyorum. Yayin havuzundan cikma isi hukuken mumkun ise bence tek yol oradan cikmak ile tehtid etmek ve tum yasal yollari kullanarak da cikmak.demek istedigim bu sikeci itler gecen sene sabah aksam konusup yabanci hakemi getirttiler. sende baski altina al nerde abi bizim yöneticiler? bu kulübü koruyamiyorsaniz istifa edin gidin ya. metin öztürk güya bi aciklama yapti ondada gitmis barisin pozisyonunu söylüyor!! ikinci yari hakem rezalati hakkinda konustu mu mesela? gerci metin öztürk konussa ne konusmasa ne. nasil bir cendereye düstük sinirden kendime gelemiyorum
Tff başkanı da bizimkide ayni kaptan besleniyorlar ,bilmem anlatabildimmi yani atar gider yapmaları imkansizYuzde 100 katiliyorum. Ama bir aksiyon alacaksak ve bunu dile getirirsek geri vites yapacagimiz birsey olmamali. O yuzden soyledim. Bizim yonetim cikip "sahaya cikmayacagiz" dese ve TFF baskani olan hirto da, hodri meydan cikma dese, biz de cikmaz isek direk aninda puan silmeyi verirler. Bu yuzden neler yapilabilir bilmiyorum. Yayin havuzundan cikma isi hukuken mumkun ise bence tek yol oradan cikmak ile tehtid etmek ve tum yasal yollari kullanarak da cikmak.