yasin kol

45-90 arası yönetimi dünya spor tarihinin en kahpece hakem performansıdır. Hala öfkeden duramıyorum.
Bu her macinda ayarli gibi oluyor.

İlk 30 dk ya da ilk yari dogru yonetime yakinmis gibi yapip, ikinci yarilarda maci sekillendiriyor.

Herifin yabanci dili yok,salak salak mimikleri var
Avantaj nedir nasil uygulanir bilmez
Fifa kokarti yok
Ama ulkenin ligindeki derbilere ataniyor.

Rezillik.

Mactan 1 hafta once yazdim bu adam atanacak diye, cok belli yani

puan kaybetme ihtimalimiz olan ilk maça yine bunu verecekler. tff savaş ilanı açtı bizimkiler uyuyor. bu ...evladına düdük astırmak zorunda yönetim

Dursun Özbek başlığına gidin, bunun ne olduğu belli, bize bunun gibilere düdük astıracak yönetim lazım, boşa bunun başlığında takılmayın

Bambaşka bir boyuta taşıdı işi

Faul verip kart vermeyeni, kartı olup 2. sarıyı vermeyeni, iki takıma da net faulleri es geçeni çok gördük bir takıma hiç faul vermeyeni ilk kez gördük

Semedo 2. kartı görür mü diyorsun faulü ona yaptılar diyor

Osimhen'in ayağa basıp topu alıyorlar kalk kalk yapıyor

Skiniar ve Alvarez baktı kartı geçtim faul çalınmıyor dan dun girmeye başladı

Koca 2. Devrede aleyhine düdük çalmadığı takım da Avrupa'da en çok kart gören takım üstelik

Sahaya cikmazsan direk puan silme cezasi verirler.
demek istedigim bu sikeci itler gecen sene sabah aksam konusup yabanci hakemi getirttiler. sende baski altina al nerde abi bizim yöneticiler? bu kulübü koruyamiyorsaniz istifa edin gidin ya. metin öztürk güya bi aciklama yapti ondada gitmis barisin pozisyonunu söylüyor!! ikinci yari hakem rezalati hakkinda konustu mu mesela? gerci metin öztürk konussa ne konusmasa ne. nasil bir cendereye düstük sinirden kendime gelemiyorum

demek istedigim bu sikeci itler gecen sene sabah aksam konusup yabanci hakemi getirttiler. sende baski altina al nerde abi bizim yöneticiler? bu kulübü koruyamiyorsaniz istifa edin gidin ya. metin öztürk güya bi aciklama yapti ondada gitmis barisin pozisyonunu söylüyor!! ikinci yari hakem rezalati hakkinda konustu mu mesela? gerci metin öztürk konussa ne konusmasa ne. nasil bir cendereye düstük sinirden kendime gelemiyorum
Zaten bizim basiretsiz yönetim birşeyler yapmamaya devam ederse ligin ikinci yarısı bizim sahaya yine yabancı hakem getirtecekler. Onun bunun çocukları

İşte vergilerimizi yiyen yandaşlarin iş ahlakı. Yurdun her sektöründe iş yerlerinizde bu ve bunun gibi iş bilmeyen yalama uzmanı insanlar olduğunu biliyorsunuz. Ülkeyi getirdikleri durum bu. FIFA kokarti olmayan yabancı dil bilmeyen psikolojik testleri geçemeyen bir adam ülkenin en önemli maçına atanıyor.

Avrupa maçlarında doğranma sebeplerimizde bunlar yüzünden. Bunların ülkesinde zaten daha bok olaylar oluyor alisiklar ne yapabilirler dedikleri için cart curt ağzımıza ediyorlar Avrupa'da da

Futbolcunun gözüne birşey isabet etmis yerde yatıyor, takim arkadaşları delleniyor demekki kötü birşey oldu. Hakem gelişine bakın:

bu herif 1 daha galatasaray maçına atanırsa fener'den küçük kulüp olduğumuzu cümle aleme kanıtlarız. istersek 10 yıl üst üste şampiyon olalım, burası türkiye, burada büyüklük sadece başarıyla ölçülmez.

Hepsi komikti ama leminaya verdiği sarı kart daha komikti. Gözünün önünde oluyor.. şerefsiz sindirmeye çalıştı.

Yuzde 100 katiliyorum. Ama bir aksiyon alacaksak ve bunu dile getirirsek geri vites yapacagimiz birsey olmamali. O yuzden soyledim. Bizim yonetim cikip "sahaya cikmayacagiz" dese ve TFF baskani olan hirto da, hodri meydan cikma dese, biz de cikmaz isek direk aninda puan silmeyi verirler. Bu yuzden neler yapilabilir bilmiyorum. Yayin havuzundan cikma isi hukuken mumkun ise bence tek yol oradan cikmak ile tehtid etmek ve tum yasal yollari kullanarak da cikmak.

Yuzde 100 katiliyorum. Ama bir aksiyon alacaksak ve bunu dile getirirsek geri vites yapacagimiz birsey olmamali. O yuzden soyledim. Bizim yonetim cikip "sahaya cikmayacagiz" dese ve TFF baskani olan hirto da, hodri meydan cikma dese, biz de cikmaz isek direk aninda puan silmeyi verirler. Bu yuzden neler yapilabilir bilmiyorum. Yayin havuzundan cikma isi hukuken mumkun ise bence tek yol oradan cikmak ile tehtid etmek ve tum yasal yollari kullanarak da cikmak.
Tff başkanı da bizimkide ayni kaptan besleniyorlar ,bilmem anlatabildimmi yani atar gider yapmaları imkansiz
Yapılabilecek tek şey var canlı yayinlarda aleni tehdit edeceksin isim vererek yapılan rezillikleri video şeklinde göstereceksin
Susmak sessiz kalmak demek bizim ülkede eziksin demek bu konuda taraftarın da ciddi hatası var 4 senedir birkere bile bu başkan denen herife tepki olmadı

Beraberlik olabilir üzülmüyorum da şu hakemin düşmanca tutumu ve yüzüne yansımış olan içindeki art niyetini hazmedemiyorum hala.

Geri
Üst Alt