Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımını bilemiyorum ama Gs düşmanı ve zeka özürlü birisi. Dün oyuncu değişikliği yapın diyor sonra dönüyor Uğurcan a zamana oynuyor diye sarı kart gösteriyor. Cidden bu zeka geriliği işareti.Namussuz herif. Fanatik fenerli olduğunu düşünüyorum. Aksi halde kimse şu kararları veremez.
Kararlarını uydurduğu yere monte etmek bencede münasiptir.Düdük asmasi yetmez, o düdük bunun makatina monte edilmeli.
Fenerli filan degil bence sadece emir eri ve cok kotu hakem ,baska maçlarını izleyenler bilir zaten anadolu maclarinida dogruyorTakımını bilemiyorum ama Gs düşmanı ve zeka özürlü birisi. Dün oyuncu değişikliği yapın diyor sonra dönüyor Uğurcan a zamana oynuyor diye sarı kart gösteriyor. Cidden bu zeka geriliği işareti.
Fener yaşasa aynı şeyleri şimdiye 10 kere düdük asmıştı. Zaman geçirmenin Z si yok orada art niyetli kahpe. Hayır bu xaman geçirme mevzusunda fenerin bjk nin kalecilerinin sarı gördüğüne en son ne zaman şahit olduk hatırlamıyorum. Sürekli bizim kaleciler sarı yiyor..Takımını bilemiyorum ama Gs düşmanı ve zeka özürlü birisi. Dün oyuncu değişikliği yapın diyor sonra dönüyor Uğurcan a zamana oynuyor diye sarı kart gösteriyor. Cidden bu zeka geriliği işareti.
Bizim yöneticiler bu saf kibar açıklamalarla birşey yaptıklarını sanıyorlar.Yonetim halen kötu hakem diyor. Bu serefsizin niyeti kötu. Tam Galatasaray düsmani. Sara nin posizyonunu yakindan göruyor, kimse yok önunde. Faulu bile vermiyor serefsiz.
Doğru fakat fazla optimist bir yaklaşım sanki turkiye gerçeklerini bilmiyormus gibi ,ne yani tamamen susalimmi bu mu dogru olan ?Böyle bir hakem aslında yok yani yoktu yaklaşık 10 ay önce mevcut federasyon başkanı labaratuvarda "özel güç" olarak üretti ve kullanıyor. Kol'a odaklanırsak eğer Oğuzhan Çakır'ı vs. aklamış oluruz.
İpin ucunu tuta tuta ilerleyince iş siyasete girdiği için en ufak yaprak dahi kıpırdatamayız bunun için sahada çok iyi olmaktan başka şansımız yok.
vallahi hanimin yaninda kendimden utandim. normal hayatta nadiren argo kelime kullansamda kudu etsemde Galatasaray maclarinda canavara donusuyorum. Dun 2.yari knsanliktan cikardi beni. Kazandigi para haram zikkim olsun baska da bir sey demiyorum.