yasin kol

Namussuz herif. Fanatik fenerli olduğunu düşünüyorum. Aksi halde kimse şu kararları veremez.
Takımını bilemiyorum ama Gs düşmanı ve zeka özürlü birisi. Dün oyuncu değişikliği yapın diyor sonra dönüyor Uğurcan a zamana oynuyor diye sarı kart gösteriyor. Cidden bu zeka geriliği işareti.

Takımını bilemiyorum ama Gs düşmanı ve zeka özürlü birisi. Dün oyuncu değişikliği yapın diyor sonra dönüyor Uğurcan a zamana oynuyor diye sarı kart gösteriyor. Cidden bu zeka geriliği işareti.
Fenerli filan degil bence sadece emir eri ve cok kotu hakem ,baska maçlarını izleyenler bilir zaten anadolu maclarinida dogruyor
Lakin esas sıkıntı ts disinda hiçbir takim ne biz ne 8jk hakem ismi vererek konuşamıyor, maci katleden yasin kol ama adamin ismini veremiyoruz ,yani danışıklı dövüş olayi var haciosmanla kulüp başkanları arasında, kanlı bıçaklıyken birden sevgili başkan moduna gectiler

Fener yaşasa aynı şeyleri şimdiye 10 kere düdük asmıştı. Zaman geçirmenin Z si yok orada art niyetli kahpe. Hayır bu xaman geçirme mevzusunda fenerin bjk nin kalecilerinin sarı gördüğüne en son ne zaman şahit olduk hatırlamıyorum. Sürekli bizim kaleciler sarı yiyor..

Orhan Uluca'yı izledim sakin kafayla. Bu adam net olarak talimat almış 2. yarı başka bir açıklaması yok. Kabul edin ya da etmeyin. Şu an futbolcular ve teknik ekip hükümete karşı mücadele ediyor. Yönetimden şüpheliyim.

Hükümetin amacı Fener'i mi şampiyon yapmak yoksa futbolu körükleyip ülke insanının gerçekliğini başka yöne mi çekmek bilmiyorum.

Mesajım siyasi değildir. Yasin Kol'u atayan ekip MHK/TFF sonuç olarak bakanlığa yani hükümete bağlı bir kurum.

Tff ve Fenerbahçe'nin tetikçiliğini yaptığı Galatasaray'ı durdurma operasyonunun maşası olarak görev ve maaş aldığı artık bu maçla resmileşti.

Bizim 2 puanımızı gaspetmek için emsali görülmemiş şekilde yanlı bir maç yönetti. VAR hakemleri ile birlikte uzun yıllar unutulmayacak bir rezilliği sergilemekten çekinmediler.

90 dakikaya sığdırdıkları yanlışları saymak bile mümkün değil. Ömrümde böyle birşey görmedim, halanetkisini atlatamadım, işime bile gidemedim.

Beddua etmek istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim buna, VAR hakemine ve bu operasyonu kurgulayanlara, iştirak edenlere hakkımı helal etmiyorum. Ve bu hakemin bir Galatasaray maçı daha yönetmesine engel olmayanlara da yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Yonetim halen kötu hakem diyor. Bu serefsizin niyeti kötu. Tam Galatasaray düsmani. Sara nin posizyonunu yakindan göruyor, kimse yok önunde. Faulu bile vermiyor serefsiz.
Bizim yöneticiler bu saf kibar açıklamalarla birşey yaptıklarını sanıyorlar.

Bu hakemin ve Var hakeminin birer tetikçi olduğunu, hakemliğini bitireceğini açıklayamıyorsan, bu adamların bundan sonra bir Galatasaray maçını yönetmesini engelleyemiyorlarsan istifa edip gideceksin.

Bencede bu herife sadece hakemlik biraktirilmamali başka hamlelerde yapmalı içim öyle sogur

Böyle bir hakem aslında yok yani yoktu yaklaşık 10 ay önce mevcut federasyon başkanı labaratuvarda "özel güç" olarak üretti ve kullanıyor. Kol'a odaklanırsak eğer Oğuzhan Çakır'ı vs. aklamış oluruz.
İpin ucunu tuta tuta ilerleyince iş siyasete girdiği için en ufak yaprak dahi kıpırdatamayız bunun için sahada çok iyi olmaktan başka şansımız yok.

Böyle bir hakem aslında yok yani yoktu yaklaşık 10 ay önce mevcut federasyon başkanı labaratuvarda "özel güç" olarak üretti ve kullanıyor. Kol'a odaklanırsak eğer Oğuzhan Çakır'ı vs. aklamış oluruz.
İpin ucunu tuta tuta ilerleyince iş siyasete girdiği için en ufak yaprak dahi kıpırdatamayız bunun için sahada çok iyi olmaktan başka şansımız yok.
Doğru fakat fazla optimist bir yaklaşım sanki turkiye gerçeklerini bilmiyormus gibi ,ne yani tamamen susalimmi bu mu dogru olan ?
Sessiz kalmasak evet tamamen engelleyemeyiz belki ama bir noktadan sonra misal enazindan tum derbilerimize yasini veremezler yada dogramalar daha az olabilir donem dönemde olsa veya verilmeyen penaltılar verilir
Canlı canlı erden timur ornegi var onun nadiren konuşmaları bile etki ediyordu

vallahi hanimin yaninda kendimden utandim. normal hayatta nadiren argo kelime kullansamda kudu etsemde Galatasaray maclarinda canavara donusuyorum. Dun 2.yari knsanliktan cikardi beni. Kazandigi para haram zikkim olsun baska da bir sey demiyorum.

Dün buna özellikle ikinci yarıda sövmeyenlerin Galatasaraylığından şüphe ederim.
Rüyama bile girdi bu onun bunun çocuğu.
Sivil hayatında güvenlik görevlisiymiş bu herif. Ama artık kendisine koruma tutsun

Bu da zamanında eyyam yapan tetikçi hakemler gibi emekli olunca orda burda hakem yorumculuğu yapar. Millet de bunun yorumlarını referans alır. Hepsi aynı bunların.

Geri
Üst Alt