yasin kol

Bizim yönetim varken daha bize çok puan kaybettirir. Napalm rivaya mi yürüyelim?

120 yıllık tarihinde bu takım saha dışında bu kadar YOK olmamıştır. Yasin Kol a kızamıyorum bile adam katıksız tetikçi zaten

GS kulübü mü daha büyük sizce
Yoksa Yasin Kol isimli zat mı

Şikecilerin attıkları golden önceki Davinson’a yapılan faulü ve Skirinar’ın kırmızı kartını görmezlikten gelen ali maçalan da unutulmamalı.
Ve Barış’ın pozisyonu da penaltıydı bence. Ağır çekimi izleyenler hak verecektir.

Şikecilerin attıkları golden önceki Davinson’a yapılan faulü ve Skirinar’ın kırmızı kartını görmezlikten gelen ali maçalan da unutulmamalı.
Ve Barış’ın pozisyonu da penaltıydı bence. Ağır çekimi izleyenler hak verecektir.
Mustafa Çulcu o pozisyonda barış sarı gormeliydi diyor. Bunlarin analarina kufretsek nolcak simdi

Hacıosmanoğlu ilk göreve geldiğinde direk "Benim yönetimimde kimse öyle 100 puan 102 puan toplayıp şampiyon olamaz" dedi. Bunu da sadece bize söyledi, sevgilisi Ali ve FB camiasına gram laf ettirmedi. Önceki sene içerdeki maça yabancı hakem, sonrasında baktı ki olmuyor Yasin Kol'u atamaya başladı.

Bu Yasin Kol denen vasıfsız, FIFA kokartsız ve hemşeri yalakası adam biz derbileri kazanamayalım diye bizim maçlara veriliyor. Bunu kimse inkar edemez artık. Olabildiğince bizim aleyhimize düdük çalabilmek için talimatlı bir herif, VAR çağırmasa golü de iptal etmeyecekti bugün.

Geri
Üst Alt