yasin kol

Ali aydın, cuneyt çakır, Mete kalkavan, ali palabiyik, arda kardeşler vs derken bölüm sonu canavarı bu herif cikageldi. O kadar art niyetli ki bizim lehimize kararı yok nerdeyse. O kadar kötü maç yönetiyor ki eyyam için maçlara atandığını anlamamak için mal olmak lazım. Ülkemizde futbolun ne kadar boka battığını görmek için bunun yönettiği bir maçı izlemeniz yeterli. Bjk maçının da hakemi olacak bence aynı zamanda.

Yasin Kol ile fener puan birakti hesaplar karisti.

Hemen telafi hamlesi.

Bu atanırsa biz sinirlendiğimizle kalırız. Dursun denen kifayetsiz muhteris rezilliklerine yenisini ekler biz de izlemekle yetiniriz sosyal medyadan goygoy döner ancak. Dursun bu camianın en büyük sorunudur iyi günler

Geçen sene nisan ayında oynadığımız bjk maçından beri ligdeki fb bjk maçlarımıza hep bu herif veriliyor bu maça da gelirse üst üste 4 derbiye bu gelmiş olacak..Resmen derbilerimizin hakemi oldu..Bu herifle özellikle deplasmanda maç kazanma şansımız sıfır...

Yönetim en azından bunu yapsın da şu adam maça verilmesin.. Ya çık niye her derbimize bu dil bilmeyen kabiliyetsiz adam veriliyor şeklinde bir kamuoyu oluşturun bari..

Yasin kol tek başına bizden şamp çalan adam hakem olarak tarihe geçecek yönetim hainlik içinde

Bize derbi kazandirmayan bir hakem oldugu icin bunu yolluyorlar bizim derbilere

Gecen sezon bjk maci ile basladilar

Bu sezon da devam ettiler ic saha da bjk ve deplasman da fener maclarini verdiler

Sira da yine bjk derbisi var

Ahlaksizlar koskoca kuluple dalga geciyorlar ama yönetimin elinden hic birsey gelmiyor yazik

Ağır hastalık falan geçirir inşallah da yönetemez derbiyi.

derbide göetinden çıkaracağı jopuyla güvenlik görevlisi olarak yer alabilir tribünlerde.

Ben böyle işin adaletin ...
Kucakspordan ses çıkmıyor. Sevdiğimin salıncakları. Hatta gidip yasini kendileri isterler

Yönetim yönetim olsa simdiden karıştırır ortalığı istemiyoruz bu adami diye. Kulubun hakkini bi kere savunun artik.Ali hiyari bile neler yapti bu aksam bu serefsiz evladi doğrar haftaya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftaya bunu vereceklerini herkes biliyor bir Dursun'un umrunda değil.

Defol git düş artık bu kulübün yakasından.

Geri
Üst Alt