Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız umarım 4-5 yıllık abuk subuk bir sözleşme imzalamayız. Yap 2 sene. Sonra tutmazsa da göndermesi kolay olur. Kaçacağı yok ya zaten.

Alper ‏@alperaslan01 5 dk.

Yasin Öztekin: Trabzonspor'a bonservisi olmadan,Erciyes'e bonserivsi olmadan, G.Saray'a da 2,5 milyon Euro'ya gitti.piasaya değri 500 bEuro

batırın klübü batırın

Drogba'da bize beleşe geldi, sınayder topuz'dan daha düşük bonservise geldi onuda yazsalardı keşke. Tamam bu ücretler benide rahatsız ediyor ama aynı zamanda her şeye bir kulp bulma çabasıda rahatsız ediyor.

Istatistikleri iyi skora katki yapiyor bal yapmayan ari degil belki ari degil ama bal yapiyor bocek iyi bir alternatif

2 bucuktan az para ve gereksiz bir futbolcu verseydik keske

Yahu adamin Bonservisi kulüpte para vermeden nasil alalim? 2,5 makul bir rakam. Transfer olmaz kizarsiniz, olur yine kizarsiniz. Anlayamiyorum.

Gesendet von meinem LG G3

Yasini izlediysen vasat bir futbolcu olduğunu bilirsin.

Galatasaray da kesinlikle oynayamaz.

Zaten başkanları açıkladı menajer transferi olduğunu.

Rezil yönetiliyoruz.

Erkan 'dan iyi olduğu kesindir..Forvete alternatif olsa daha iyi olur.

AÇIKLAMA:

Profesyonel futbolcu Yasin Öztekin'in transferi için Kayseri Erciyesspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Erkan dan kesinlikle daha iyidir. Erkanın fizik bitik bu sene düşüşe geçecek göreceksiniz. Yasin 2.5 fiyat ideal ama aynı fiyata aldığımız yiğit geliyor aklıma. Yinede yasin yetenekli bir oyuncu iyi bir alternatif olabilir. Ama şahsen Sinan da ısrar edilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ne olacak şimdi 5 tane kanat oyuncumuzvar. Amrabat-olcan-bruma-Sinan-yasin hatta Hamit. Hamit'e yol göründü diyelim. 5 kanat fazla olmadımı geçen sene kanatsız oynuyorduk bizi bozmasın bu durum :)

Bu sezon intertoto kupasına gidiyoruz da bizim mi haberimiz yok!

Nerde vasat,düz, kontra atak oyuncusu, küçük takım yıldızı varsa kadroya dolduruyoruz .

Bence bonservisi için verilen ücret bizi tatmin etmez.Senelik 2-3milyon euro verelim de rahatlayalim.

Devre arası bu malı kim getirdi diye herkes hesap soracak.

Hayirli olsun ne diyelim. Ama ben pek umutlu degilim. Amrabat gibi olma ihtimali yüksek. Bos alan topcusu bence.

Hayırlı olsun umarım kontra topçusu değildir.

erkandan iyi diyenler gidip bi hava alın gelin resmen beşiktaşın yapmayacağı beş para etmez bi transfer trabzonda kadroya giremeyen adamı aldık bi sonraki transferde küme düşen takımdan yapılır bu kafayla bu sene aysalın ipinin çekileceği sene olur kim akıl verip aldırıyorsa bu adamları hepsini klüpten kovmalı acilen

Tıpkı bir yiğit gökoğlan, furkan özçal transferi.

Göreceksiniz Yasinde 1-2 maç dışında forma giyemeyecek ve biz ödediğimiz 2.5 milyon euro ve eminimki yaptığımız kazık bir sözleşme ile Yasini seneye kiraya bile gönderemeyeceğiz.

Yiğit Gökoğlan'lardan ders almamışız hala. Hiç transfer yapmasak daha iyi, dalga mı geçiyorlar bizimle?

Bu sezon intertoto kupasına gidiyoruz da bizim mi haberimiz yok!

Nerde vasat,düz, kontra atak oyuncusu, küçük takım yıldızı varsa kadroya dolduruyoruz .

Bence bonservisi için verilen ücret bizi tatmin etmez.Senelik 2-3milyon euro verelim de rahatlayalim.

Devre arası bu malı kim getirdi diye herkes hesap soracak.

acilen bu adamları aldıran zihniyet klüpten kovulmalı başkan futboldan anlamıyordu öyle diyordu prandelli yasini tanıcak hali yok km bu adamı şişirip

aldırmışsa 2.5 milyon euroya kan doğrmaıştır kadron çöp dolu 30 küsür topçu var halen aldığın adama bak intertotoya bile gitsem almam böle

oyuncuyu

Şu felaket tellallerine yasaklayın burayı. Bende istemiyordum yasini ama hayırlı olsun diyip önümüze bakmak gerekir. Adam bi oynasın eline yüzüne bulaştırırsa o zaman sallarız. Peşin peşin ben demiştim havasına girmeyi marifet sanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt