Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. Yiğit Manisadayken Yasin kadar katkı vermiyordu mesela takımına.

Zaten geçen sezon Erciyesden Edinho ile Yasini çıkar kümede kalamazlardı.

I am the one who knocks!

Aynen söylediğim gibi çok gerekli değil belki ama şu aşağıdaki videoda yer alan işleri Yiğit, Barış vs. yapmadı Galatasaray'a gelmeden önce. O derecede bir transfer değil. Bekleyip görelim nasıl olacak.

Gerçi bunun tam tersi Amrabat Kayserispor'da çok çok daha etkiliydi ondan da verim alamadık. İnşallah Yasin aynı işleri yapabilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media]

Aynen söylediğim gibi çok gerekli değil belki ama şu aşağıdaki videoda yer alan işleri Yiğit, Barış vs. yapmadı Galatasaray'a gelmeden önce. O derecede bir transfer değil. Bekleyip görelim nasıl olacak.

Gerçi bunun tam tersi Amrabat Kayserispor'da çok çok daha etkiliydi ondan da verim alamadık. İnşallah Yasin aynı işleri yapabilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media]

Ofsatta kalmıyor , bir pozisyondada yanlış bayrak kalkmış ,

Sneijder sever bu adamı .

Pek forma şansı bulabilecegini sanmıyorum. Şu çöplere harcadıgımız paralarla her yıl sağlam first class bir oyuncuya parayı passak inanılmaz bir kadromuz olurdu. 10 tane çöp doldur,20/30 milyon harca elde var koca bir 0.

ysin trabzonspordayken çok forma şansı bulamadı. güzel oynadığıda oldu ama çok fazla beyenmiyordum. ama k. erciyeste beklediğimden iyi oynadı. ama yasinin kapasie belli. gs de çok verim sağlayamaz.

Forvete monte edilse ve tutsa inanılmaz güzel olur bizim için. Mevlüt bile en iyi Türk forvetse bu adam daha iyi olabilir...

büyük ihtimal prandelli erciyesspor ile kayseride oynadığımız maçın kasedini izlerken beğenmiştir çünkü yasin o maç baya etkili olmuştu. kasetten beğenilen oyuncuların pek işe yaramadığını geçen yıl salih dursun transferinde gördük. prandelli ve mancini bu adamların 1 maçlığına bize karşı aslan kesildiğini bilmiyor olabilirler ama scout ekibi ne iş yapar orada, bilgilendirme yapmaları lazım bu konuda. tabi yasin salih dursuna göre daha iyi bi transfer orası da ayrı

kasetten değil de nereden beğensin adam?

geçmişe mi gitsin ?

yıllık ücreti 1.2 milyon euro olursa artık sövmeye başlayacağım.

Parayı ben uydurdum kaynak diye sormayın.

ya bu oyuncu ne yaptı da 1.1 milyon euro alıyor.2.5 milyon bonservis öhhhh.

Kimse kusura bakmasın artık para konusunda hiç konuşmazdım ama bu sene cozuttular iyice.

Galatasaray Sportif AŞ'nin, KAP'a gönderdiği açıklama:

Kayseri Erciyesspor Kulübü Derneği ("Kayseri Erciyesspor") profesyonel oyuncularından Yasin Öztekin ile 2014-2015 sezondan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübüne (Kayseri Erciyesspor) 2.500.000 Avro bonservis ücreti ödenecektir.

Oyuncunun kendisiyle ise, 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

- 2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret

- 2015-2016 sezonu için 1.050.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret

- 2016-2017 sezonu için 1.100.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret

- 2017-2018 sezonu için 1.150.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret

Futbolcuya yapılacak ödemeler, sözleşmenin imza tarihinde geçerli olan TCMB Euro Döviz Alış kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, tüm sözleşme boyunca Türk Lirası olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Eray'la Umut'un aldığı paraya göre normal ücret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt