Ömer Cular
Parçalı Üye
- 28 Temmuz 2009
- 3.697
- 158
- 1.333
saçma sapan bir transfer daha..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok önyargılısınız. Bu adam cidden yetenekli. Yiğitle falan kıyaslanmaz. Sürat var yetenek var şutları ortalama üzeri ve mücadelecibir oyuncu. Üstelik bal yapmayan arı da değil. Ligin en iyi istatistiğine sahip 2 kanat oyuncusundan biri. Diğeri de olcan zaten. Her türlü iş yapar sadece daha fazla takım için oynamayı öğrenmeli
Yiğit i hiç bir futbolcu için kıstas olarak almıyorum zaten, nasıl futbolcu olabildiği bile irdelenesi bir konu...Terimtor Olcan yerine Yiğit i tercih ettiğinden beri hislerim değişmedi, kudurmuştum adeta, ciddi ciddi ''Benim yapabileceğim bir şeyler olmalı, bu transferi engellemek adına!'' diye aklımdan geçirmiştim, sonra titreyip kendime geldim tabi:cool:, içimde derin bir yara olarak kaldı:confused:...Sonrasında bünye alıştı bu tür fiyaskolara; Amrabat, Hamit, Cris, Chedjou, Salih, Ontivero, Hajrovic, vs vs...Kim bilir sırada kimler var?, vız gelir bundan sonra!...
Tamam çok gerekli ve iyi bir transfer değil ancak Yiğit Gökoğlan düşüklüğünde bir transferde değil. Çok gömdük oynamadan taraftar olarak adamı.