Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eh işte

fazla para verilmediği sürece sorun yok.erkan şempanzesinden daha iyi oyuncu

insallah son anda bir problem cikar ve olmaz bu transfer.

biz gercekten ogrenmiyoruz. sercan, yigit, salih, vs. vs. hala gidip tutup tutmayacagi belli olmayan adamlara milyon eurolar veriliyor. maasida soyle guzelinden bir 1.3 milyon euro filan olur. hadi bize hayirli isler. saka gibi.

sonra gider istedigimiz bir oyuncuyu (ornek: balanta, doria veya campbell) bir kac milyon fark var diye alamayiz.

seneyede bu adami nasil gondeririz diye dusunuruz.

bazi arkadaslar demisler kadro genisligi acisindan iyi transfer diye. siz ciddimisiniz arkadaslar. zaten 40 tane adam var kadroda. ne kadro genisligi. yasin oynayacagina sinan gumus oynasin, berk yildiz oynasin. sanki yasin cokmu daha yetenekli bu oyunculara gore. yani yasinmi bizi sampiyonlar liginde bir ust tura cikaracak veya sampiyon yapacak. hayir. o zaman niye aliyoruz kardesim boyle sacma sapan adamlari.

simdi gider tarik gereksizinede veririz 3-4 milyon euro sonrada doria veya o kalitede bir oyuncuyu nasil 8 milyon euroya kacirdik diye birbirimize sorariz.

Allah gerçekleri gören Galatasaray taraftarına sabır versin.

Hala şu transferi tepkisiz yorumlayanlar var yahu...Üstelik yöneticilerin senelerden beri yapılan hataları gözümüze soka soka yapmalarına rağmen hala burda üstelik çoğunluğun bu kadar dünyadan bi haber olarak bunu yorumlaması, türlü türlü mazeretlerle bu transferin normal olduğunu anlatma çabası gerçekten ibretlik.

Ne olur iş bilmez yöneticiler., Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar ve onların körü körüne savunucuları Allah aşkına düşün şu klübün yakasından.

Alman altyapısı iyidir. geçmişte sırf yurtdışının altyapısında oynuyo diye aldığımız adamlar yanıltma yapmasın bu adam Dortmund altyapısında başarılı işler yapmıştır; Gençler'de izleyenler de öyle boş bi adam olmadığını bilir. 2 yıl önceki Trabzon'da Olcan da çöp muamelesi görüyodu bunu da unutmayalım. Kanatlarda ve forvette oynayabilen bi oyuncu, bencil değil. Süper transfer değil tabiki ama rotasyonda iş yapacağına inanıyorum ben. Umarım karakteri iyidir.

iyi transfer,iyi alternetif

şut var,kafa var,teknik var,dripling var,pas oyunu var daha ne istiyorsunuz be bere müslümanlar bu çocuktaki şut ardada olaydı 80 milyon euro falandi şuan

beğenmeyenler kimi bekliyor merak ediyorum sınır olmasa zaten gündeme gelmeyecek ama sınır varken almak zorundasın hatta bu sınır varken ben en az 3-4m veririz diyordum gayet iyi fiyata aldık

Oyun zekası yüksek bir eleman değil bir kere, tercihlerindeki isabet oranı en fazla vasatidir, ne yapmak istediği çok kolay kestirilebilir bir futbolcu, rakip defans oyuncuları için...Set oyununda etkili olmasını hiç beklemiyorum...Aslen Kayserili olduğum için çoğunuzdan fazla izlemişimdir...Hayırlı olsun...

Çok önyargılısınız. Bu adam cidden yetenekli. Yiğitle falan kıyaslanmaz. Sürat var yetenek var şutları ortalama üzeri ve mücadelecibir oyuncu. Üstelik bal yapmayan arı da değil. Ligin en iyi istatistiğine sahip 2 kanat oyuncusundan biri. Diğeri de olcan zaten. Her türlü iş yapar sadece daha fazla takım için oynamayı öğrenmeli

yasini çok kere ızledım.yılın transferı yasın olur.çok olgunlaştı.hızlı rakip eksılten dıkıne oynayan şut atabılen bır futbolcu.trabzondan gıttıkten sonra kendını bırakıp ortalıklardan kaybolan futbolcular kervanına katılmaktansa basarı ıvmesını yukarı çekmesı az görulen bır ornek.bu sene yaptıgımız en ıyı transfer bence şu ana kadar.

Çok önyargılısınız. Bu adam cidden yetenekli. Yiğitle falan kıyaslanmaz. Sürat var yetenek var şutları ortalama üzeri ve mücadelecibir oyuncu. Üstelik bal yapmayan arı da değil. Ligin en iyi istatistiğine sahip 2 kanat oyuncusundan biri. Diğeri de olcan zaten. Her türlü iş yapar sadece daha fazla takım için oynamayı öğrenmeli

Yiğit i hiç bir futbolcu için kıstas olarak almıyorum zaten, nasıl futbolcu olabildiği bile irdelenesi bir konu...Terimtor Olcan yerine Yiğit i tercih ettiğinden beri hislerim değişmedi, kudurmuştum adeta, ciddi ciddi ''Benim yapabileceğim bir şeyler olmalı, bu transferi engellemek adına!'' diye aklımdan geçirmiştim, sonra titreyip kendime geldim tabi:cool:, içimde derin bir yara olarak kaldı:confused:...Sonrasında bünye alıştı bu tür fiyaskolara; Amrabat, Hamit, Cris, Chedjou, Salih, Ontivero, Hajrovic, vs vs...Kim bilir sırada kimler var?, vız gelir bundan sonra!...

Yiğit i hiç bir futbolcu için kıstas olarak almıyorum zaten, nasıl futbolcu olabildiği bile irdelenesi bir konu...Terimtor Olcan yerine Yiğit i tercih ettiğinden beri hislerim değişmedi, kudurmuştum adeta, ciddi ciddi ''Benim yapabileceğim bir şeyler olmalı, bu transferi engellemek adına!'' diye aklımdan geçirmiştim, sonra titreyip kendime geldim tabi:cool:, içimde derin bir yara olarak kaldı:confused:...Sonrasında bünye alıştı bu tür fiyaskolara; Amrabat, Hamit, Cris, Chedjou, Salih, Ontivero, Hajrovic, vs vs...Kim bilir sırada kimler var?, vız gelir bundan sonra!...

Bu transfer hatalarını şahsen galatasarayın büyüme sancıları olarak değerlendiriyorum. Önemli bir eşiği atlattık bence. Bunca kötü transfere rağmen son 3 senenin başarı bazında ortalamasını alırsak mükemmel iş çıkardık. Eğer başarısız olsaydık işte o zaman bu heba olan paralar bizi batırırdı. Allah korusun jimnastiksporun durumuna düşebilirdik

Hepsi tamamda, kim gidiyor simdi takimdan??

Yanlis bir transfer bence.Hic bir beklentim yok.Kariyer olarak düsüse gecmis bir Futbolcuyu aldik.Ama yine de Baris Özbek'ten kötü olamaz sonucta

Tamam çok gerekli ve iyi bir transfer değil ancak Yiğit Gökoğlan düşüklüğünde bir transferde değil. Çok gömdük oynamadan taraftar olarak adamı.

Tamam çok gerekli ve iyi bir transfer değil ancak Yiğit Gökoğlan düşüklüğünde bir transferde değil. Çok gömdük oynamadan taraftar olarak adamı.

Katılıyorum. Yiğit Manisadayken Yasin kadar katkı vermiyordu mesela takımına.

Zaten geçen sezon Erciyesden Edinho ile Yasini çıkar kümede kalamazlardı.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt