Yasin Öztekin Süresiz Kadro Dışı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi doğru olarak algılıyorsak. ..

Derhal kulüp bulsun kendisine sayın Ronaldo.
Hocaya tepki olabilir belki ama sen kimsin ki Galatasaray formasını yere atıyorsun?

Allahım gol

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogru karar.

Gecen sezon böyle radikal kararlar almadigimiz icin oyuncular iyice zivanadan cikti. Böyle kararlari vereceksin ki oyunculara bir nevi bir tehdit olsun burasi dingonun ahiri degil diye.

Biraz burnu sürtülsün sonra kadroya alinir nasil olsa. Ayrica Yasin gibi beyinsiz bir adamin yoklugunu hissedeceksek kapatalim kepenkleri.

La Hamit'de kadro dışı bırakıldı özür diledi olay kapandı. Aynısı buna olacak.

adam iyi oynasa da kötü oynasa da her mac oyundan cikariliyor

top formda oldugu dönem hamza da sürekli oyundan aliyor ya da yedek birakiyordu

sinirlenmesi normal ben olsam ben de sinirlenirdim

Ozur dilese bile riekerink bey tipini begenmedim der yine gonderir.

Geçen sene de sözleşme istiyordu. Affedilmemeli. Devre arası doğru satış listesine.

yedek kulübesinde lavezzi olmadıgı için mecburen affedilmeli sinanda heleki podolski filan demeyin

nekadar laf etsekte kanat olarak mecburuz şu an

Ne olursunuz doğru olduğunu söyleyin. kaptan bozuntusu Selçuk da anında s... edilmeliydi bu anadolu topçusu da. Bir şeyler değişsin artık. Galatasaray'ı sirke çevirdi namussuzlar

Sevmezdim zaten.

Ama sanki su yoklukta durabilir de
Ufff cok kararsizim

Yasin sen kayseri erciyesten aldigimiz boktun olum ne zaman adam oldun??

Ulan dumbuk burasi GS . Sen 7 numara giyiyorsun diye kendini CR falan mi sandin??

Yollayim gitsin serseriyi biktim boyle cin olmadan adam carpmaya kalkan haddini bilmeyen serserileri.

yedek kulübesinde lavezzi olmadıgı için mecburen affedilmeli sinanda heleki podolski filan demeyin

nekadar laf etsekte kanat olarak mecburuz şu an
Niye ve neye mecburuz anlamiyorum. Ben her mac bu Yasin'in topu alinca beyin tutulmasini izlemeye mecbur muyum?

Bu ve Sabri bu takimin acik ara en beyinsiz futbolculari, bu ikiliden sonra Cavanda geliyor herhalde, ki onu daha tam olarak cözemedim belki Sabri den bile beyinsiz olabilir bu ihtimal var. Sirf Yasin yüzünden kac tane topu kaybediyoruz yanlis tercihleri ve olmayan top teknigi yüzünden, sut cekecegi zaman orta yapar pas verir, pas verecegi zaman sut ceker.

Radikal kararlar iyidir, hem Yasin'e hem de diger oyunculara göz dagi olur bu. Dingonun ahiri degil burasi, özür dilerse olay tatliya baglanir zaten bu kadar dert etmeyin bu olayi. Yasin gibi birine mecbursak kapatalim dükkani. Öyle Dersim gibi amatör takima karsi iyi oynayip sonra cikip basin toplantisinda "ben solda kendimi daha iyi hissediyorum 3 kisi calimlarim" demelerle olmuyor bu isler. Cünkü calimlayamiyorsun, senin calim anlamin topu ileri atip arkasindan kosmak. Vasat üstü her rakip futbolcu buna karsi kendi tabiri ile "calim" yemez.

Son düzenleme:
Resmi bir aciklama gelmedigi icin haber buyuk ihtimal yalandir.

Galatasaray formasını orasına burasına tepiştiren,yere fırlatan herkese hakettiği cezayı vereceksin.Keşke kaptan denilen futbolcu eskisine de zamanında hakettiği ceza verilseydi.

Geç bile kalınmıştı. Az buçuk beyniyle menajerini konuşturduğunda bunu yapsaydık bunları yapacak cesareti bulamazdı kendinde.

Sneijder takima dönüyor bu hafta,sag cizgide sinan ve poldi var sorun olmaz kadro disi kalmasi

Son derece önemli ve doğru karar. Umarm ders olur ama Yasin şunu idrak edecek kafada bir zât değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt