Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla futbolda iyi oynayan her zaman haklıdır brumayı yerden yere vuruyorduk 2 sene önce neden çünkü kötüydü ! kötü oynarken birde artistlik yaparsan kimse hoşgörü göstermez ! melo melo diye neden inleyip durduk adam rierayı dövdü kırmızı kart gördü bağırdı çağırdı ancak sahada öyle bir katkı veriyordu ki tüm hatalarını unutuyorduk
Iyide baska dönemlerde yapilan hatalarin bu hocayla veya baskalariyla ne alakasi var
Selcuk formayi cikardiginda ceza vermeyenler Mancini ve o dönem futboldan sorumlu olan üyelerdi
diyelim ki aynı hareketi muslera yaptı ve yönetim kadro dışı bıraktı bu forum çökmüştü şimdiye ! futbolda iş dönüp dolaşıp performansa geliyor iyiysen taraftara kendini sevdirmişsen sahada katkı veriyorsan hataların yok sayılırTamam bu durumu kabul etmek ya da dogru bulmamak bizim elimizde . Bu dedigin gibi davranildigi takdirde ne oyuncuya dayali duzeni degistirebilirsin , ne de baska benzer haksizliklara tepki gosterebilirsin
Ki basimiza da geliyor ,gelmeye de devam edecek .. Once iceride kendi adaletini saglayip , sonra sana olan adaletsizliklere mudahale edeceksin tek yumruk
Yarin yasinin yaptiginin bire bir aynisini , ne az ne cok , muslera , sneijder ,selcuk veya brumadan biri yapsa ayni ceza verilir mi , benim sorum bu sadece
diyelim ki aynı hareketi muslera yaptı ve yönetim kadro dışı bıraktı bu forum çökmüştü şimdiye ! futbolda iş dönüp dolaşıp performansa geliyor iyiysen taraftara kendini sevdirmişsen sahada katkı veriyorsan hataların yok sayılır
adalet herkese lazim , bugun bu olayda "ama muslera ,drogba onlar.." dersek ,firat aydinus da dost sohbetinde "ama fenerbahce ..." der , demiroren "ama aziz bey .." der , hidayet "ama cumhurbaskanimiz ... vs vs" der
sonu gelmez... diyorsaniz ki bu saydiklarin zaten oluyor , evet oluyor ama o zaman sikayet edemeyiz cunku madem sporda bu adaletsizlik normal karsilanir bir sey , o zaman bizim degerlendirmelerimiz de bu adaletsizligi kabullenmek seklinde olmalidir
Yaparlarsa konuşuruz onları yapmadıkları bir şeyi neden konuşalım. Hamit yaptı kadro dışı kaldı, takım arkadaşlarının önünde özür dileyince affedildi. Yani bu yönetimde şu anda herkese eşit muamele var diğerlerini yapmadıkları bir şey üzerinden sorgulamanın bir anlamı yok amaç başka bir şey değilse tabi.Yarin yasinin yaptiginin bire bir aynisini , ne az ne cok , muslera , sneijder ,selcuk veya brumadan biri yapsa ayni ceza verilir mi , benim sorum bu sadece