Yasin Öztekin Süresiz Kadro Dışı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri adim atarsa affedilir tabiki

Yaptiginin cezasini cekmeli,tekrarlama olmasin diye bu gerekli

Formayi yere attiysa elbette kadro disi kalsin , ben zaten bu karari elestirmiyorum ki .. Benzer seyleri gecmiste yapanlari ayni sekilde cezalandirabildin mi ? Ya da kendinize sorun , muslera veya hadi bruma olsun , bir macta bire bir aynisini yapsalar ayni ceza verilir mi ?

Buna evet verilir diyenle zaten bir gorus ayriligim olmaz , "tamam o zaman" derim ... Ama ona oyle buna boyle olayini savunursak baska platformlarda da "ee ona oyle size boyle" derler

valla futbolda iyi oynayan her zaman haklıdır brumayı yerden yere vuruyorduk 2 sene önce neden çünkü kötüydü ! kötü oynarken birde artistlik yaparsan kimse hoşgörü göstermez ! melo melo diye neden inleyip durduk adam rierayı dövdü kırmızı kart gördü bağırdı çağırdı ancak sahada öyle bir katkı veriyordu ki tüm hatalarını unutuyorduk

yorumlara bak yasin'i hiç izlemesem messi sanarım. bu adam ne oynuyor da yanlış karar olsun.

kendinin ne olduğunu bilmeden deli dana gibi hareketler yaparsan tabi ki kadro dışı kalırsın. desteklediğim karar. vereceğin ceza caydırıcı olacak ki bunu gören diğer futbolcular buna yeltenmeyecek. 40-50bin para cezası kessen ne. adam zaten eşek yüküyle para kazanıyor. koyar mi?

bunun yerine alternatif çok. podolski, sinan, josue biri oynar hiç olmadı. sabri kanat olarak oynar. arada da dağlar kadar fark olmaz ki podolski biraz toparlasa zaten yasin forma yüzü görmez.

Iyide baska dönemlerde yapilan hatalarin bu hocayla veya baskalariyla ne alakasi var

Selcuk formayi cikardiginda ceza vermeyenler Mancini ve o dönem futboldan sorumlu olan üyelerdi

Yavas yavas JOR takimin cöplerini, yeteneksizlerini temizliyor.

- Umut Bulut
- Olcan Adin
- Tarik Camdal
- Yasin Öztekin

bravo hocam

valla futbolda iyi oynayan her zaman haklıdır brumayı yerden yere vuruyorduk 2 sene önce neden çünkü kötüydü ! kötü oynarken birde artistlik yaparsan kimse hoşgörü göstermez ! melo melo diye neden inleyip durduk adam rierayı dövdü kırmızı kart gördü bağırdı çağırdı ancak sahada öyle bir katkı veriyordu ki tüm hatalarını unutuyorduk

Tamam bu durumu kabul etmek ya da dogru bulmamak bizim elimizde . Bu dedigin gibi davranildigi takdirde ne oyuncuya dayali duzeni degistirebilirsin , ne de baska benzer haksizliklara tepki gosterebilirsin

Ki basimiza da geliyor ,gelmeye de devam edecek .. Once iceride kendi adaletini saglayip , sonra sana olan adaletsizliklere mudahale edeceksin tek yumruk

Iyide baska dönemlerde yapilan hatalarin bu hocayla veya baskalariyla ne alakasi var

Selcuk formayi cikardiginda ceza vermeyenler Mancini ve o dönem futboldan sorumlu olan üyelerdi

Yarin yasinin yaptiginin bire bir aynisini , ne az ne cok , muslera , sneijder ,selcuk veya brumadan biri yapsa ayni ceza verilir mi , benim sorum bu sadece

Tamam bu durumu kabul etmek ya da dogru bulmamak bizim elimizde . Bu dedigin gibi davranildigi takdirde ne oyuncuya dayali duzeni degistirebilirsin , ne de baska benzer haksizliklara tepki gosterebilirsin

Ki basimiza da geliyor ,gelmeye de devam edecek .. Once iceride kendi adaletini saglayip , sonra sana olan adaletsizliklere mudahale edeceksin tek yumruk
diyelim ki aynı hareketi muslera yaptı ve yönetim kadro dışı bıraktı bu forum çökmüştü şimdiye ! futbolda iş dönüp dolaşıp performansa geliyor iyiysen taraftara kendini sevdirmişsen sahada katkı veriyorsan hataların yok sayılır

Yerine Bilal Başacıklıoğlu alınırsa çok doğru transfer olur.Bu sene çok formda,genç ve iyi Galatasaray'lı.Tolga gibi nokta atışı transfer olur.

Herseyi gectim basin toplantisinda "ben solda oynamaliyim 3 adam calimlarim" demesi beni benden almisti.

Zeka seviyesini gösteren en güzel örnek budur sahadaki sacmaliklari yetmiyorsa bazilarina. Yaz kampindan beri firtina gibi esen bir Bruma var sol kanatta ama kendini yerli Ronaldo sanan Yasin beyimiz Dersimspor gibi abuk zubuk bir takima karsi iyi oynayinca cikiyor ben solda oynamaliyim deme cürretini gösteriyor.

Akil var mantik var diyoruz ya, iste bu ikisi de bu arkadasimizda yok. Haddini bil ulan.

Yarin yasinin yaptiginin bire bir aynisini , ne az ne cok , muslera , sneijder ,selcuk veya brumadan biri yapsa ayni ceza verilir mi , benim sorum bu sadece

Benzer seyler Gecmiste yapildi ceza verildi mi yazmissin ona cevap olarak yazdim

Eger yazdigin oyunculardan biri oyundan alindiktan sonra formayi yere atarsa ve geri adim atmazsa ayni ceza verilmeli

Oyuncularla ilgili Muslera tutacak bruma atacak isleri bu diyen nazifoglu'nun bu tarz olaylarda oyunculari geri adim atmadiklari sürece affedecegini zannetmiyorum

diyelim ki aynı hareketi muslera yaptı ve yönetim kadro dışı bıraktı bu forum çökmüştü şimdiye ! futbolda iş dönüp dolaşıp performansa geliyor iyiysen taraftara kendini sevdirmişsen sahada katkı veriyorsan hataların yok sayılır

Ama bu beraberinde o payenin verildigi imtiyazli oyuncularin zamanla simarip bunu kotuye kullanmalarini getirir , oyuncuya dayali duzen dedigimiz o zaten

Bu yuzden dogru olan , kimsenin bu saygisizliklari yapmamasi , hocanin otoritesine saygi gostermesi ,gostermeyenlerin de yonetimce esit sekilde degerlendirilmesidir

Devre arası çine katara filan iteleyelim gitsin çok bile oynadı.Yerine bilal başakçıoğlu yada orjinal sağ kanat alınsın.

adalet herkese lazim , bugun bu olayda "ama muslera ,drogba onlar.." dersek ,firat aydinus da dost sohbetinde "ama fenerbahce ..." der , demiroren "ama aziz bey .." der , hidayet "ama cumhurbaskanimiz ... vs vs" der

sonu gelmez... diyorsaniz ki bu saydiklarin zaten oluyor , evet oluyor ama o zaman sikayet edemeyiz cunku madem sporda bu adaletsizlik normal karsilanir bir sey , o zaman bizim degerlendirmelerimiz de bu adaletsizligi kabullenmek seklinde olmalidir

Amma abarttınız arkadaş. Yaptığı hareket yanlış ve cezasını aldı. Burda her hangi adaletsizlik var mı? Riekerink döneminde bu tür iki olay yaşandı. Biri Hamit olayı. Ki, Hamit zaten kadroya alınmıyor fazla. Diğeri de Yasin. Riekerink'e karşı başka saygısızlık olmadı. Olursa ve ceza almazlarsa, adaleti o zaman sorgularız.
Bildiğim kadar Fatih Terim'e saygı duyuyorsun. Fatih Terim'i Melo kameralar önünde itti resmen. Ama buna rağmen Fatih Terim gibi egolu, kariyerli bir teknik adam bunu cezası bırakdı. Neden? Çünkü o dönemde Melo'yu kaybetme lüksümüz yoktu. Bazı oyuncuları kaybederseniz şampiyonluk gider. Şampiyonluk giderse de taraftar adalete falan bakmaz.

Son düzenleme:
Aslan . Ilk paragrafina katiliyorum ,orada ayni yonetim ayni hoca olmamis olabilir , bu konuda devamlilik esastir mantigiyla belki "artik dogrusu yapiliyor" seklinde dusunememis olabilirim

Ikinci paragrafina ise katilmiyorum , terime saygi konusu nereden cikti ? sevmem . melo riera olayi veya terimi itmesi .. bunlari cezalandirip cezalandirmamasi degil onemli olan

antrenor umursamaya da bilir , benim kast ettigim ilk paragrafta gizliydi , yasine bu yapilabilir , bir sey yok .. ama aynisi baskasi yapinca da uygulanirsa dedigin gibi o zaman sorgulamak lazim

Yaparlarsa konuşuruz onları yapmadıkları bir şeyi neden konuşalım. Hamit yaptı kadro dışı kaldı, takım arkadaşlarının önünde özür dileyince affedildi. Yani bu yönetimde şu anda herkese eşit muamele var diğerlerini yapmadıkları bir şey üzerinden sorgulamanın bir anlamı yok amaç başka bir şey değilse tabi.

Cok iyi haber. Sinan,Podolski,Bruma ve hatta Josue kanatlarda oynaybilir.

Amma uzattiniz yahu.

Alt tarafi Yasin denen beyinsiz kadro disi kaldi.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu Yasin denilen adamın oyundan çıkarken gösterdiği ilk tepki değil. Daha önce de oldu. Hamza zamanında galiba. En son kupa maçında yerine alt yapıdan genç bir oyuncu giriyor, sarılacağına, başarılar dileyeceğine, çocuğun yüzüne bile bakmadı. Sahaya düşmanı girse anca bu şekilde tepki verirdi. Benzeri şeyi Sinan - Mustafa Kapı değişikliğinde de görmüştük. Bizim bu yerli tayfanın ödü kopuyor alt yapıdan oyuncu çıkarsa yerimiz elden gider diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt