Yasin Öztekin Zammı Ateşe Attı!

Son dediklerini yapabilirsin , yilar da , ama parasini yine alir , rakamlar cok buyuk ,kimse birakmaz bu paralari , takim icinde bunu yaptigin adam sayisi arttikca da oynatacak adam bulamazsin ,yani bulursun da coluk cocuk oynar ,bu kez baslariz indirim yapti diye sabri , olcan oynuyor diye

hakan hasan umit yapti mi bilmiyorum fakat ben yapmalilar yapmamalilar noktasinda degilim , senle ters de dusmuyorum fikirde , ama yapmayacaklar , bunu biliyorum ,gorecegiz

Son dediklerini yapabilirsin , yilar da , ama parasini yine alir , rakamlar cok buyuk ,kimse birakmaz bu paralari , takim icinde bunu yaptigin adam sayisi arttikca da oynatacak adam bulamazsin ,yani bulursun da coluk cocuk oynar ,bu kez baslariz indirim yapti diye sabri , olcan oynuyor diye

hakan hasan umit yapti mi bilmiyorum fakat ben yapmalilar yapmamalilar noktasinda degilim , senle ters de dusmuyorum fikirde , ama yapmayacaklar , bunu biliyorum ,gorecegiz

Yönetim istesin,...... gibi yapmak zorundalar.Yönetim yapmazsa böyle bir şey olmaz ancak talep varsa ve ısrarcı olunursa gerçekleşir bu,görürsün.

Ateş olsa bile cülmü kadar yer yakar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben burada art niyet sezmeye basladim ,yani kufur eden bir insan olsaydim hepsini ederdim , zerre haz etmiyorum yonetimden , ama bir kisi de cikip lutfen yolunu anlatsin , oyuncu razi olmadiktan , parasini istedikten sonra nasil indirim filan yaptirilacagini

bu parayi kazanmak ugruna kariyerlerini yakarlar, 3 sene yatarlar yine alirlar ... kimse engel olamaz , ortada sozlesme var

bu dursundan kurtulmazsak 1 seneyi daha bu adam dizayn ederse net olarak batarız biteriz net bak şakası felan yok kim gelse kurtaramaz artık kümede kalmaya felan oynarız her sene sıradan bir takım oluruz

Dursun feda yapmıcaz demiyormuydu nasıl olacak bu işler

Dursunla hiç bir bok olucağı yok işte puki aysal batırdı , dursunda üstüne tüy dikiyo maddi anlamda kulübü rahatlamak için gelen tursunla borçlar katlanarak artmaya devam ediyor sportif olarakta yoklarda geziyoruz.

Ben burada art niyet sezmeye basladim ,yani kufur eden bir insan olsaydim hepsini ederdim , zerre haz etmiyorum yonetimden , ama bir kisi de cikip lutfen yolunu anlatsin , oyuncu razi olmadiktan , parasini istedikten sonra nasil indirim filan yaptirilacagini

bu parayi kazanmak ugruna kariyerlerini yakarlar, 3 sene yatarlar yine alirlar ... kimse engel olamaz , ortada sozlesme var

Bırak ortadaki sözleşmeyi sen diyorsun yasin 1 selçuk 4 olamaz bende sana diyorum olmuyosa selçukunkini indirecen yasine zam yapılıp denge kurulmaz yasin örnek tabi diğer oyuncular içinde geçerli 1 i çok alıyo diye diğerinede çok verelim kadar saçma bişey yok barcelonada messiyle , dani alves aynı parayımı alıyo yada messi aynı sneijderin bu yıl kötü oynadığı gibi oynadığı yıldan sonra ama messi bu kadar alıp bu kadar berbat oynuyo olmaz diğer oyunculara zam yapmamız lazım yoksa ayıp olacak mı diyolar ?

zaten yasine zam tabii ki yapilmamali ,ben yapilmali mi dedim ? nereden cikti bu

Ulan ne ödüllendirmesi bu herif bu sene ne yapmış biri bana anlatsın. Hala böyle rezil rezil haberler. Dursun olmasa yalan diyip geçeceğim ama o sıfatsız kişiliği ile her habere inanır olduk.

Ama dogru bu , sneijder 5 , yasin 1 .. bir takimda bu kadar dengesizlik olmaz . yasinin zaten max hakettigi bu 1 , ama sneijder 5 , selcuk nerdeyse 4 , bu nedir ?

bunlari yasin ,sabri gormuyor mu ,gozunun onunde , sabri gecen sene bu ornekleri vererek zam aldi

vermiyorum diyemiyorsun , imzalamiyor adam o zaman

yasin öztekin: Dortmund II, Genclerbirligi, Trabzon, Kayseri Erciyes, Galatasaray. Bizde 3 Kupa almis, hepsi o
Sneijder: Ajax, Real Madrid, Inter Mailand. Ajax, Real ve Interle Sampiyon olmus. Hollanda, Italiya kupasini almis. kulüblerin dünya sampiyonasi kazanmis. Sampiyonlar ligi kazanmis. Ballon d'or da ilk 3e girmis.

Sneijder 10, yasin 0.5 almasi lazim hatta

Ben okuduklarımdan, duyduklarımdan sonra Galatasaray Spor Kulübü'nün öyle bahsedildiği gibi çok ağır bir ekonomik çıkmazda olduğuna inanmıyorum. Devamlı oyuncuların maaşına zam haberleri çıkıyor. Birçoğu da ne yazık ki gerçek. Taraftar tarafından hiç ilgi çekmeyen branşlara paralar akıtılıyor. Başkan ve yöneticiler oyuncu, salon, otel, motel vs sözleri veriyor. Anlamadığım konu UEFA ceza verdi diye ağlayıp sızlayanlar bunları nasıl yapabiliyor.

Bence UEFA'nın verdiği ceza bile bunların işine geliyor. Çünkü bunların görevi, Galatasaray Spor Kulübü'nü biraz daha küçültüp, öyle dünya kulübü falan olmasının önüne geçmek. Neme lazım dünya kulübü falan olunca halka açılmak zorunda kalıp, kulüp üzerindeki hakimiyetlerini kaybedebilirler. Bundan sonra ki hamlelerinin de bu yönde olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt