Yasin Öztekin'e Yeni Sözleşme!

satın gitsin piyasası varken. araplar bu yasine 5m euro rahat verir

Sanirim recep in soylemek istedigini ben de tekrarlamak zorundayim .. Sorun surada. Ki aynisi sabri de de olmustu .

Bugun selcuk 2019 a dek senelik 3 milyon euro alacak , yillardir da aliyor . Sen yasine zam yapmazsan , selcuk un 3 te 1 i paraya mi oynayacak ? bu size adil geliyor mu ?

ya da topa vurmadan yatan hamit , son maclarda kipirdansa da 5 e yakin alan sneijder , hala maaslarini odedigimiz olcan ... zannediyorum olcan a bizim takimda olmamasina ragmen destekleyici olarak verdigimiz maas yasin in oynarken aldigindan fazla .

boyle adalet mi olur ?

ZYg6Wg.jpg

Sözleşmesi fesh edilsin!

Buna zamli sözlesme veren en az Sabri'nin sözlesmesini yillardir uzatanlar kadar haindir.

Sanirim recep in soylemek istedigini ben de tekrarlamak zorundayim .. Sorun surada. Ki aynisi sabri de de olmustu .

Bugun selcuk 2019 a dek senelik 3 milyon euro alacak , yillardir da aliyor . Sen yasine zam yapmazsan , selcuk un 3 te 1 i paraya mi oynayacak ? bu size adil geliyor mu ?

ya da topa vurmadan yatan hamit , son maclarda kipirdansa da 5 e yakin alan sneijder , hala maaslarini odedigimiz olcan ... zannediyorum olcan a bizim takimda olmamasina ragmen destekleyici olarak verdigimiz maas yasin in oynarken aldigindan fazla .

boyle adalet mi olur ?

Değerli kongre üyemiz sizin adalet anlayışınız Trabzon-Adana maçındaki yorumunuzdan hareketle 'ev sahibi aşçıya, aşçı uşağa, uşak bahçıvana ve sonra hepsi bahçıvana' tarzında olduğundan burada da şaşırtmadınız. Yani Selçuk'un, Sneijder'in vs. paralarını en az %50 aşağı çekmek veya bu adamları elden çıkarmak yerine ' Sneijder Selçuk'a, Selçuk Yasin'e, Yasin Koray'a ve sonra hepsi Galatasaray'a' tarzı bir durum size göre adalet.

Ayrıca kongremizin de hepimizin çok iyi bildiği gibi "biz de hep birlikte Galatasaray'a " tarzı hareket ettiğini de tescillemiş oldunuz.

Eger bahsedilen oyunculara 50% az vermenin hukuksal bir formulunu biliyorsaniz aktarin , hic muamelesiz sartsiz surtsuz sizi uye yapsinlar klube

Geri
Üst Alt