Yassine Benzia, Fenerbahçe'de

belhandayla niye kiyasladin ki
valbuenanin ortada oynadigini gormedim zaten oynayamaz da top rakipteyken yuruyerek
orn. gecen sene kadikoyde 0-0 biten macta tolganin kacirdigi pozisyonda fbde pas hatasi yapan zat ve bizden ortada pres yapip top kaybini saglayan ve bizi kontraya cikaran zati dikkatle takip edelim. ilki buyucu valbuena digeri cop belhanda. dk 90 bu arada

Yukarda Belhanda daha iyi diyenler olmus da sen de oyle dedin sandim.Ayrica baska konularda Benzia Belhanda karsilastirmasi yaptigini da animsiyorum.Kontra isine girersek Belhanda'nin daha fazla pas hatasi vardir.

Belhanda kötü diye topsuz oyunda hiç olmayan isimler ile de kıyaslamak yanlış olur.

Tek sıkıntısı bence maliyeti.

Aldığı maaş bonuslar ile 4 Milyon yerine 2 Milyon Euro, bonservisi de 10 yerine 5-5.5 seviyesinde olsa ve forma numarasında 10 yerine 8 yazsa bu kadar gömmezdik.

8 numara için çok mu yeterli o da tartışılır ama bu maliyetle bu katkıyı veren biri de bize lüks.

Aynı şeyi Feghouli içinde söylemek şart tabi. Kendisi ise 4.6 Milyon Euro kazanıyor bizden.

Belhandayi satıp, Yassine Benzia'yı Serdar aziz transferi içerisinde biz alsaydık keşke.

Hani Yasin'e Benzemiar

91e16446fa3dcd68b1ee840e1cae1332.jpg

sent via GSC

Geri
Üst Alt