Yavru Pitbull Hakkında

Ne güzel bir forumdayım ben arkadaş. Uzun zamandır ilk defa kendimi şanslı hissettim. Şuraya bak kimse kursaktan sallamamış. Herkes bilinçli önermelerde bulunmuş. Sahiplenen arkadaş zaten ayrı bir durum. Zor durumda olan bir hayvana yardımcı olmak çok güzel birşey.

Sorunlarına gelince. Bende senin yavrunun yaşlarında bir pitbull sahiplenmiştim. ilk 1 hafta uykundan baya taviz vereceksin çünkü yerini çok yadırgıyor. Mümkün olduğunca yakınlarında tut, kokunu alabilsin.

Diğer sorunlar hakkında veteriner zaten gerekli şeyleri söylemiştir.

Uzun ömürler ikinizede.

Haklısın bu gece uyku uyutmadı , 1-2 hafta böyle geçecek sanırım :)

2 aylık yavru labradorum ve 9 aylık golden ım var , işyerinde pisliğin içinde besliyorum hayvanları :D

pire için 2 hafta önce falan pire damlası aldım , 3-4 damla birşey 25-30 tl olması lazım , ensesinden damlattım , pisliğin içinde olduğu için de bir işe yaramadı tabi ,,,

dün sanayiden kullanılmış araba yağı aldırdım , labradorun üstüne döktüm , yağ soğuk olmasına rağmen başta biraz yandı ama sonra rahatladı , şu an hiç birşeyi yok , 1 gün geçmesine rağmen dökülen tüyleri geri çıktı , bitlerden kurtuldu

bende pitbull almak istiyorum

ama cok tırsıyorum

yavru iken alıp bakabilirmiyim acaba

Bugün 2. gecemiz ve yavaş yavaş alıştı gibi , hareketlendi çoraplarla oynamaya bayılıyor. Pitbull u nasıl yetiştirirsen öyle bir dost oluyor sana. Açıkcası 2.günden köpeğe içim çok ısındı. Tam 1 arkadaş 30 günlükte olsa bir dost o :)

tırsılacak bir durum yok, pitbull gayet akıllı ve uysal köpeklerdir sahipleri onları saldırgan yetiştiriyor. Yanlış ellere geçtiği vakit golden da saldırgan olur ;)

Bunlar nedir peki. Benim arkadasım da var. Bi gun yiyecek aksam yemegi niyetine. Elini falan ısırmıs bi kac defa

PİTBULL SAHİBİNİ PAR

Pitbull, kadın sahibini böyle parçaladı (Video) | VİDEO HABER |

Pitbull 6 aylık hamile sahibini öldürdü!.. Videosu - Mynet SahneTv

Hayatıma giren 3. köpektir pitbull. Ve bana sahiplenmem için veren arkadaşım ciddi bir pitbull hastası. Evinde 8 tane pitbull u var. Hiçbiri saldırgan değil, Aksine adam bebek sahibi ve bebeğini kimse yokken bahcede köpekleriyle bırakabiliyor.

Pitbull büyüdüğü ortama , aldığı eğitime ve sahibinin karakterine göre huy sahibi olan bir hayvandır.

Sen köpeğin kafasına vurursan , birşeyler yapmayınca tekme atarsan , zincirle bağlayıp saldırgan olmasını sağlarsan o hayvan elinide koparır kafanıda.

Önemli olan nasıl bir hayat sunabildiğin. Hayvana arkadaş muamelesi yaparsan oda sana en kral arkadaş olur.

Özellikle bu bir köpekse.

Pitbullar katil değildir , Ruh hastası , tetikçi , maganda sahipleri tarafından katil yetiştiriliyorlar.

Örnek verirsem doğumundan itibaren senin kafana sopayla vursam , zincirle karanlık odada bekletsem , etine acı biber boca edip yedirsem , forumdaki bütün üyelerden en az 3 er kilo et kopartırsın dişlerinle :hat:

Hayatıma giren 3. köpektir pitbull. Ve bana sahiplenmem için veren arkadaşım ciddi bir pitbull hastası. Evinde 8 tane pitbull u var. Hiçbiri saldırgan değil, Aksine adam bebek sahibi ve bebeğini kimse yokken bahcede köpekleriyle bırakabiliyor.

Pitbull büyüdüğü ortama , aldığı eğitime ve sahibinin karakterine göre huy sahibi olan bir hayvandır.

Sen köpeğin kafasına vurursan , birşeyler yapmayınca tekme atarsan , zincirle bağlayıp saldırgan olmasını sağlarsan o hayvan elinide koparır kafanıda.

Önemli olan nasıl bir hayat sunabildiğin. Hayvana arkadaş muamelesi yaparsan oda sana en kral arkadaş olur.

Özellikle bu bir köpekse.

Pitbullar katil değildir , Ruh hastası , tetikçi , maganda sahipleri tarafından katil yetiştiriliyorlar.

Örnek verirsem doğumundan itibaren senin kafana sopayla vursam , zincirle karanlık odada bekletsem , etine acı biber boca edip yedirsem , forumdaki bütün üyelerden en az 3 er kilo et kopartırsın dişlerinle :hat:

Vallahi iyi yetistirme falan filanda ben daha once bole yetistiren ama gene sahibini yiyen pitbulları okudum acıkcadı ben beslemem.

Vallahi iyi yetistirme falan filanda ben daha once bole yetistiren ama gene sahibini yiyen pitbulları okudum acıkcadı ben beslemem.

uykun gelmiş habib kardeş türkçeyi katletmişsin :asd22: bende köpeğimi koynuma aldım yatıyorum haydi iyi sabahlar :k19:

Öncelikle merhaba, bol keseden kolpaladığımı düşünmemen için kendi fotoğrafım ve köpeğimin Alf'in fotolarını koyma gereği duydum..

Alf'in hikayesi şöyle başladı; Ben Rotweiller'dan ve Doberman'dan sonra tekrar köpek bakmak istedim, hoş Doberman ben daha bebekken babamın sahip olduğu bir köpekti, hayal mayel hatırlıyorum kendisini, daha sonra babam Rotweiller getirmişti demir eksikliği sebebi ile protein takviyesi sonucu köpek bildiğin kangal boyutuna gelmiş mecburen halamların çiftliğine bırakmak zorunda kalmıştık içimde buruk bir durum vardı, evet şansızlık olmuş hastalığı atlatılmış ama yan etki olarak evde bakılamayacak duruma gelmişti.. sene 2007-2008 hehe hatta o sene Türkiye ligi şampiyonu Galatasaray'dı. Köpek çiftliklerine bakıyorduk aslında ben Bull Terrier istiyordum, ancak sonra dedim ki bull ırklarına hayranlığım varsa sahip edinmeliyim, barınaklara vs baktım "evet utanarak söylüyorum ki biraz ırkçılık yapmış olabilirim köpek konusunda ama hikayenin sonu güzel iyi ki de yapmışsın diyeceksiniz" , bir köpek çiftliğinin yanından geçerken 6-7 aylık alf'i gördüm yara bere içindeydi, konuştum adamla öncelikle bilgi vermek istememişti ama sonra öğrendim ki köpek dövüştürülmüş. Sonra biraz çene, biraz uğraş sonucu Alf'i mecburen para karşılığı alabildik ilk gün o hırsına ve hıncına rağmen arabada bana ne saldırdı, nede yüz verdi evin önüne geldiğimizde sadece kolumu yaladı... 1 hafta mutsuzdu , çekingendi bazen geceleri hırlayarak uyanıyor uluyordu.. belli ki hala üzerinde tramvası vardı ama o hırsına rağmen bana 1 sefer bile hırlamamıştı.. ne bana ne de evde anneme babama abime.. biraz zaman aldı hırçınlığını üzerinden atmam yaralarını iyileştirmem ama sonunda başardım üzerinden tek atamadığım, alfa huyu onun sebebi ise erkek köpeklerin çoğunda olan gücünün farkına vardığında, üstünlük kurma göstergesi.. yani sen köpeğine nasıl bakarsan nasıl yaklaşırsan o köpekte sana öyle saldırır... lütfen 3-5 haber yada kulaktan dolma köpek beslemesini bilmeyen insanların söylediklerine aldırış etmeyin..

attachment.php

60147_106314396100069_4495639_n.jpg

Ekli dosyalar

• 1252285843.webp
    1252285843.webp
    35 KB · Görüntüleme: 152
Öncelikle merhaba, bol keseden kolpaladığımı düşünmemen için kendi fotoğrafım ve köpeğimin Alf'in fotolarını koyma gereği duydum..

Alf'in hikayesi şöyle başladı; Ben Rotweiller'dan ve Doberman'dan sonra tekrar köpek bakmak istedim, hoş Doberman ben daha bebekken babamın sahip olduğu bir köpekti, hayal mayel hatırlıyorum kendisini, daha sonra babam Rotweiller getirmişti demir eksikliği sebebi ile protein takviyesi sonucu köpek bildiğin kangal boyutuna gelmiş mecburen halamların çiftliğine bırakmak zorunda kalmıştık içimde buruk bir durum vardı, evet şansızlık olmuş hastalığı atlatılmış ama yan etki olarak evde bakılamayacak duruma gelmişti.. sene 2007-2008 hehe hatta o sene Türkiye ligi şampiyonu Galatasaray'dı. Köpek çiftliklerine bakıyorduk aslında ben Bull Terrier istiyordum, ancak sonra dedim ki bull ırklarına hayranlığım varsa sahip edinmeliyim, barınaklara vs baktım "evet utanarak söylüyorum ki biraz ırkçılık yapmış olabilirim köpek konusunda ama hikayenin sonu güzel iyi ki de yapmışsın diyeceksiniz" , bir köpek çiftliğinin yanından geçerken 6-7 aylık alf'i gördüm yara bere içindeydi, konuştum adamla öncelikle bilgi vermek istememişti ama sonra öğrendim ki köpek dövüştürülmüş. Sonra biraz çene, biraz uğraş sonucu Alf'i mecburen para karşılığı alabildik ilk gün o hırsına ve hıncına rağmen arabada bana ne saldırdı, nede yüz verdi evin önüne geldiğimizde sadece kolumu yaladı... 1 hafta mutsuzdu , çekingendi bazen geceleri hırlayarak uyanıyor uluyordu.. belli ki hala üzerinde tramvası vardı ama o hırsına rağmen bana 1 sefer bile hırlamamıştı.. ne bana ne de evde anneme babama abime.. biraz zaman aldı hırçınlığını üzerinden atmam yaralarını iyileştirmem ama sonunda başardım üzerinden tek atamadığım, alfa huyu onun sebebi ise erkek köpeklerin çoğunda olan gücünün farkına vardığında, üstünlük kurma göstergesi.. yani sen köpeğine nasıl bakarsan nasıl yaklaşırsan o köpekte sana öyle saldırır... lütfen 3-5 haber yada kulaktan dolma köpek beslemesini bilmeyen insanların söylediklerine aldırış etmeyin..

13383-yavru-pitbull-hakkinda-1252285843-jpg

60147_106314396100069_4495639_n.jpg

Maşallah korsan gibi köpek çok sevimli allah uzun ömür versin ikinize de.

Benim puppyle tanıştırak mı :D

attachment.php

Ekli dosyalar

• 10685347_10152674194425902_18889016518012433_n.webp
    10685347_10152674194425902_18889016518012433_n.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 120
Maşallah korsan gibi köpek çok sevimli allah uzun ömür versin ikinize de.

Benim puppyle tanıştırak mı :D

13384-yavru-pitbull-hakkinda-10685347_10152674194425902_18889016518012433_n-jpg

müsait bir zamanda neden olmasın, enteresandır alf yavru köpeklere eğitici şekilde yaklaşıyor. onlarla oynuyor falan

müsait bir zamanda neden olmasın, enteresandır alf yavru köpeklere eğitici şekilde yaklaşıyor. onlarla oynuyor falan

Aslında enteresan değil. Dövüşmeyi hakketmeyen bu canlıları suç makinesi yapıp onların duygularını anlamayan insanların yaftaları hala bu hayvanlarda duruyor.

Dün show haberde bi haber çıktı. Pitbull 2 kişiye saldırdı diye, sahibini gösterdi tam bağcılar apaçisi ayan tiplerden

Bence bu ırklar güzel eğitildikleri ve tam anlamıyla sevgileri hissettiklerinde 10 numara bir dosttur.

Evli arkadaşım bahçeli evinde 8 tane bakıyor pitbull. Bazen kendi bebeklerini bahceye salıncağa bırakıp markete gidiyorlar, ve o bebeğin yanına değil bir insan kuş bile yaklaşamıyor :)

böyle hayvanlara can dostu denir , en azından bazı insanlardan daha insan gibiler.

Aslında enteresan değil. Dövüşmeyi hakketmeyen bu canlıları suç makinesi yapıp onların duygularını anlamayan insanların yaftaları hala bu hayvanlarda duruyor.

Dün show haberde bi haber çıktı. Pitbull 2 kişiye saldırdı diye, sahibini gösterdi tam bağcılar apaçisi ayan tiplerden

Bence bu ırklar güzel eğitildikleri ve tam anlamıyla sevgileri hissettiklerinde 10 numara bir dosttur.

Evli arkadaşım bahçeli evinde 8 tane bakıyor pitbull. Bazen kendi bebeklerini bahceye salıncağa bırakıp markete gidiyorlar, ve o bebeğin yanına değil bir insan kuş bile yaklaşamıyor :)

böyle hayvanlara can dostu denir , en azından bazı insanlardan daha insan gibiler.

yani, bull terrier'de iyi bir bebek bakçısı dır mesela. Alf sağını solunu bilen bir köpektir ehehe eğittim vallahi çok da basit eğitimi, parmak şıplatma ile oturmalar vs. bu arada benden sana ufak bir tavsiye köpeğinin aşıları bitmeden dışarıya çıkarma ve başkasının köpeğini sevdiğin de kendi köpeğini sevmeden önce elini güzelce yıka, çünkü diğer hayvanlara zarar vermeyen hastalıklar senin puppy'e zarar verebilir aşıları bitince kafan rahat olsun sıkıntı olmaz.

Ekli dosyalar

• 123.webp
    123.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 82
yani, bull terrier'de iyi bir bebek bakçısı dır mesela. Alf sağını solunu bilen bir köpektir ehehe eğittim vallahi çok da basit eğitimi, parmak şıplatma ile oturmalar vs. bu arada benden sana ufak bir tavsiye köpeğinin aşıları bitmeden dışarıya çıkarma ve başkasının köpeğini sevdiğin de kendi köpeğini sevmeden önce elini güzelce yıka, çünkü diğer hayvanlara zarar vermeyen hastalıklar senin puppy'e zarar verebilir aşıları bitince kafan rahat olsun sıkıntı olmaz.

Evde angola tavşanım vardı. Puppy tanrı misafirimiz olunca tavşanı annemlere postaladım :D

Puppy aşılar bitene kadar evin prensi durumunda. Papağanım özel olarak puppyle ilgileniyor. Pupy acıktığında falan bana ıslık çalıyor :D güzel bir sinerji yakaladık ve hayatımda hiç aklıma gelmezdi bir pitbull sahipleneceğim.

rednose ırkları hakkında bi bilgin varmı ? yani internettekiler hep aynı şeyleri yazmışlar. Ayrı olarak bu puppy gamer diye geçiyormuş. Babanesi şampiyon rednose Bella falanmış. Çok anlamıyorum arkadaşın dediklerini aktarıyorum ama belli köpek tam bir safkan ve şuan bile 33 günlük olmasına rağmen elimi ısırırken canımı yakıyor :D

ayrıca geçen haberler de ki saldırıyı izledim, 2 köpek oyun oynarken sürekli biri giriyor araya ve kızıştırıyor hayvanları ama hayvan hep oyun havasında. 2. durumda adamın yanına geldiklerin de "arkadaş madem korkuyorsun bas git orodan ne durup izliyorsun" haberlerde gösterilmeyen kısım 3 tekme salıyor birinci tekme hafif geliyor hayvan hala oyun havasında ikinci tekme ıska geçiyor üçüncü tekme hayvanın tam burnuna denk geliyor. şimdi sorarım o hayvan saldırdı diyene ulan sana biri gelip vursa şiddete şiddet ile karışık vermeyecekmisin? biri bana vursa şiddet bende uygularım malmıyım ben "oh abi ne güzel vurdun birde buraya patlat" mı diyeyim? ayrıca dediğim gibi sahip nasılsa köpek de öyle yetişir. afedersin anne baba alkolik, vurdum duymaz ilgisiz şimdi o çocuğun iyi yerlere gelmesi % kaç ihtimal? o çocuğun tinerci olması %90.. ki iyi yerlere gelse bile bu çocuk o yaşadığı tramva için de ne kadar iyi biri olabilir? için de kötülük barındırmayacağını nereden bileceğiz? falan filan

Evde angola tavşanım vardı. Puppy tanrı misafirimiz olunca tavşanı annemlere postaladım :D

Puppy aşılar bitene kadar evin prensi durumunda. Papağanım özel olarak puppyle ilgileniyor. Pupy acıktığında falan bana ıslık çalıyor :D güzel bir sinerji yakaladık ve hayatımda hiç aklıma gelmezdi bir pitbull sahipleneceğim.

rednose ırkları hakkında bi bilgin varmı ? yani internettekiler hep aynı şeyleri yazmışlar. Ayrı olarak bu puppy gamer diye geçiyormuş. Babanesi şampiyon rednose Bella falanmış. Çok anlamıyorum arkadaşın dediklerini aktarıyorum ama belli köpek tam bir safkan ve şuan bile 33 günlük olmasına rağmen elimi ısırırken canımı yakıyor :D

tüm pitbullar oyuncudur ya hikaye oradan yazanlar :) pitbulların, dogoların , bull terrierlerin falan esas amaçları av köpeği olması ama güçlerinden dolayı kötü şöhretleri var. en basiti bizim gazetelerin burada yaptığı haberler gibi almanya benzeri ülkelerde de kangal saldırısı haberleri var.. ayrıca yurt dışından gelen pitbull saldırılarına bakıyorum hep mi içinden bir türk çıkar arkadaş. :D ciddiyim yurt dışı pitbull saldırısı olaylarını incele %90 çete yada %9 olay içinde bir türk %1 de köpek bakmayı bilememe.. en basit örneği cesar millan'ın daddy isim li pitbullu, az belgesellerin izlemişsen, köpek olan daddy diğer köpekleri eğitiyordu bazı bölümlerde :D

attachment.php

Sinan Eroğlu

2 saat önce veterinerden geldik. 1.300 kg pupyy. 700 gram eksiği var dedi fakat bu açığı neyle kapatıcağımı söylemedi ;(. biraz kafanı şişirdim ama fikrini almak isterim bu konuda :hat:. 700 gram gibi bi açık nasıl kapatılır. 50 ml mama yiyince bile karnı davul gibi şişiyo sanchezin ;(

Ekli dosyalar

• IMAG0141.webp
    IMAG0141.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 57
13386-yavru-pitbull-hakkinda-imag0141-jpg

@Sinan Eroğlu

2 saat önce veterinerden geldik. 1.300 kg pupyy. 700 gram eksiği var dedi fakat bu açığı neyle kapatıcağımı söylemedi ;(. biraz kafanı şişirdim ama fikrini almak isterim bu konuda :hat:. 700 gram gibi bi açık nasıl kapatılır. 50 ml mama yiyince bile karnı davul gibi şişiyo sanchezin ;(

yok yok ne kafa şişirmesi, veterinerlere güven ama çok güvenme :) bazen para gözlük yapabilirler kesinlikle karalamak için söylemiyorum ama elin deki malı satmak için de bin bir türlü takla atanlarda yok değil araştırmak da iyidir. bana soracak olursan eğer kuru mama yiyebiliyorsa proplan'ın yada alabilirsen eukanuba'nın puppy balıklı ürünleri var yada dana veya kuzu etli pirinçli onlardan al toplar kendini :) yani kısaca önereceğim markalar Hills, Proplan, Eukanuba. yetişkin döneminde yine bunları önermekle beraber Brit Care Geyik etli mamayı da değerlendirebilirsin. Brit Care'ın galiba yavru maması yok emin değilm.

PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.

biraz dolar sebebi ile artış olmuş fiyatlarında daha ucuza da bulabilirsin araştıramadım çok ama ben marka vermek için gösterdim sadece bir de benim alf'de kullandığım işte bu evet biraz pahalı olabilir IIS 7.5 Detailed Error - 400.0 - Bad Request veya Eukanuba Kuzu Etli Pirinçli Yavru Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da. bu da olabilir.. ayrıca haberin olsun üzerinde rotweiller bilmem ne olan mamalardan alma, atıyorum 150 ye aldığın mama üzerine golden özel diyip resim yapıştırı, 30-40 lira daha pahalıya satıyorlar Yetişkin Köpek Maması, Brit Care Hypoallergenic Geyik Etli ve Patatesli Yetişkin Köpek Maması 12 KG - BRİT ÖDÜL HEDİYE !, 175,12 TL bu da iyi mamadır brit care . https://www.canpet.net/hills-science-plan-puppy-kuzu-etli-yavru-kopek-mamasi-12-kg-2-adet hills'da iyi markadır burada 24 kg olarak yolladığı için 300 demiş 20 lira falan daha ucuza geliyor 160 lira falan normalde.

Son düzenleme:
Melo'nun oğlundan bahsediyo diye girdim ya la :red:

Geri
Üst Alt