Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saran hani şu yaz dönemindeki elemeleri vermeye çalışıp sıçıp batıran firma mı.

bein'in % 90ı fbjk elemanları dolu o bile yetmiyor bu uefa kara listesindekilere, saran alsın da %100 fbjk yani kuş bahçesi olsun istiyorlar dertleri bu.

Bein almasın isterim ama rakip Koç tv .Başka kimse de çıkmayacak gibi bari Bein alsın.Bu arada gelecek yıl için teklif alan oldu mu beinden.Bana yıldız dolu paket 350 tl aylıkdan 1 yıl dediler 31 Mart son tarihin bekleyin belki iptal ederim dedim

Yav ne baskani? Saran'in baskan falan olacagi yok. Ali Koc ölene kadar Fb baskani. Birakacagim diye mizansen ceviriyor yine.

TRT de vardı güya niye seçeneklerde yer almamış bilemedim.

ama 2 seçenek buysa Saran babayı alsın iğrençte olsa Bein devam etsin - en azından kurulu düzen olduğundan ay üyelikay bilmemne uğraşılmaz.

ayrıca Fenerin başkanı olma ihtimali olan biri ligin yayınını avcunda tutmasın bir zahmet. Exxen'de olmasıyla farkı olmaz, sadece bu yüzden ihalede yer bile almamalı bir noktada

Nasıl olamıyor?
rekabet kurulu izin vermiyor böyle bi şeye tıpkı tff başkanı olmak isteyenin kulüp başkanlığından istifa etmesi gibi, ya da iddaa oyunlarının sahibi yıldırım demirören'in tff başkanlığından istifa etmesi gibi.

rekabet kurulu izin vermiyor böyle bi şeye tıpkı tff başkanı olmak isteyenin kulüp başkanlığından istifa etmesi gibi, ya da iddaa oyunlarının sahibi yıldırım demirören'in tff başkanlığından istifa etmesi gibi.
öyle olsa bile - yönetimin kulak verdiği paralı şahıs - nereden bakarsan bak bi koz sayılır kural kaide olmasına rağmen.

Trt 200m euroyu masaya vuracaktır

Saran eğer alacaksa ve sonrasında fb başkanlığına oynayacaksa Saran medyayı satmak zorunda yoksa ya başkan yaptırtmazlar ya da yayın yaptırtmazlar.

direkt çıkar çatışması oluyor bu durumda kendisinin yönettiği kulübün olduğu ligi sen yayınlayamazsın.

1707931369920-png.234910

1707931391041-png.234911
çok az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt