Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beinsports harici yayın haklarını kim alırsa alsın batar. Katarlılar da bunu çok iyi bildiklerinden naz yapıyorlar. Millet 25 yıldır evinde digitürk decoderi, anteni ıvırı zıvırı kullanıyor. Kim bir anda beinsports aboneliklerini iptal edip Sarana geçer ki? Mevcut süperlig izleyicisinin belki anca %40ı. Kaçak yayın almış başını gitmiş zaten. Bir tarafta hali hazırda 3 milyona yakın müşterisi olan bir yayın grubu diğer tarafta sıfırdan başlayacak bir yayın grubu.

Digitürk'ün Bein Medya Group'a satıldığı gibi Katarlılar da haklarını başka birine satarsa anca öyle el değiştirir bence. Onun dışında çok zor görüyorum. Bein en düşük bedele, Tff de en yüksek parayı koparma derdinde sadece.

Saran ne için kullanılıyor bilmiyorum ancak;

1. Fenerbahçe başkanlığına defalarca aday olacağını açıklayıp olmayan
2. Yayın ihalesi için defalarca gündeme gelip, aday olup çekilen.
3. Fenerbahçe fanatiği olup kendi kulübüne dahi faydasından çok zararı dokunmuş
4. CL yayın ihalesini kazanıp, Acun Medya'ya ve dolayısıyla ile alt yapısı dahi düzgün olmayan Exxen'e satarak taraftarı da yarı yolda bırakan.

Bir şahsın, Türk futboluna da zerre faydası olmaz, çokça da zararı olur.

140.000.000 Euro değerine de inanmıyorum. O değeri 1 yıl sonra ödeyemez çeker gider. O bir yılda ise Fenerbahçe şu an Bein'de nasıl kollanıyorsa çarpı 2 ile kollanır.

Samimi ise açıklama yapar benim Fenerbahçe başkanlığı ile işim yok. Tarafsız yayıncılık anlayışına aykırı şikayet almayacağız. Aldıracak düzeyde yayıncılık yaparsak da kulüpler dava açarsa şikayetlerine karşı yasal hiç bir yola başvurmadan kabul edeceğimizi noter huzurunda tasdik edelim 20 kulüp ile de desinler.

Aksi Koç kadar Fenerli birinin Türk futbolunu kuşatma planından öteye gitmez.

saran olacağına bein devam etsin agalar adam fanatik ve holigan fenerli manipülasyonun tillahını yapar bein yanında evliya kalır o kadar diyeyim alinin hali ortada bu daha fanatik artı sosyal medyada fener li hesaplar bu adam alsın diye algı yapıyolar. en iyisi ulu ilk ve son türk en iyi ikinci adam d.bahçelinin sözüyle kapatalım fener kapatılsın :)

Altyapı yok, cart yok, curt yok. Daha Maltepe'ye fiber altyapı geçen sene geldi. Anadolu'ya nasıl çanaksız, kutusuz yayın vereceksin? Kararı da TFF ya da kulüpler vermiyor, Ankara veriyor.

Bein bizim maçları dünyaya yayın yapıyor da parasını anca çıkartıyor. Saran girebilecek mi öyle işlere?

Saran alırsa pozisyon tekrarlarını fenerin avantajına olacak şekilde gösterir. Bunu öyle hissettirmeden yaparlar ki ruhumuz duymaz. Başkan olup olmaması önemli değil adam fanatik fbli.

Saran alırsa Galatasaray maçlarının görüntü kalitesi
hqdefault.jpg

Valla ben saran maran bilmem ama Türk olsun kardesim, bein girdi de Türk futbolu uçtu mu ? Eskiden daha başarılıydık avrupada.

Bein almış diyollar

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRT girecekti hani ihaleye?

Ne beIN'den ne TFF'den doğru düzgün bir açıklama gelmedi

Fb'nin medyada algı operasyonlarında istediği gibi at koşturmasına göz yumuyorlar

İşin esas kötü yanı bu iki kurum da bu kadar saldırıya rağmen hala Fb'ye yaranma derdindeler

Bu arada asla Saran'ın falan daha iyi miktarda garanti para teklif ettiğine inanmıyorum

Biri kötü öteki çok daha fazla kötü. Bu yayın işlerine girecek bir Galatasaraylı yok mu bizi bunlara mahkum ediyorlar. 2 sinden biri olacaksa Bein 10 kat iyidir Sarandan.

hani tek olmasın diyeceğim bein var sadece , rezillik çünkü verdiği paralar.Geçen sene 250 milyon tl mi ne aldık yahu o ne öyle super ligde hayrına oynuyoruz herhalde

Saran teklifi yagiz cok prim yaptırdı, gercek bir teklif olduğunu düşünmüyorum. Ali Koç ve Saran buna haber yaptırmıştır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hande Sümertaş Bein de çalışırken Galatasaray geçmişi yüzünden kadına yapmadığını bırakmayan Fenerbahçeliler Sadettin Saran'a ait bir kanalın yayın ihalesini almasına aman ne olacak yahu diyor.

Arkadaşlar Fenerbahçe yüzsüzlük de sinir tanımıyor. Fenerbahçe demek bu demek. Utanmazlik, ahlaksızlık, yüzsüzlük demek.

Adı konmamış bir yüzsüzlük.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt