Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bein, F1'in 10 yıllık TR yayın hakkını aldı bugün. Büyük ihtimalle yarın bizim ligi de alacaklar.

Acur-Saran-Koç koalisyonu ha

Bu 3lü maç sonrası programlarını Barış Ertül'e sundurur. Gürtekin'i mumla ararız

Ya bein alsın

Ya da trt

Saran Acun Koç filan geçsinler abi o işi

Öyle bir durumda havuzdan çıkıp kendi yakınlarımızı kendimiz satalım

halukların yayındakiler doğru ise 142 M avro ile Saranda

oda Exxene büyüklerin maçı
Sssportta anadolu maçlarını vs

gibi bölüp bölüp satar.

toplamda 142 verilir hak alınır - bölünerek milletin cebinden üyelikler cukkalanır - 200-250 cepleyip kar ederler ama kulüpler 142 kazanmış olur X süre için.

bein şerefsizlik yapma ulan

keşke perform gruptan bir atılım gelse

ama onun önünde siyasi ve kurumsal engeller var

gibi bölüp bölüp satar.
Bu gün gün içinde haber çıkmıştı Bein teklifini yükseltti ve öne çıktı diye. Kaynakta güvenilir bir kaynaktı Formula'yı aldığını da ilk söyleyendi sanırım. İihan Tüsüz müydü adı öyle bir şeydi.

Gidip fenerlilerden üyelik alacak halimiz yok. Acun avrupadan 20m euro zarar ettim diyordu buradan da 50m euro zarar eder. Ali babaları cebinden öderse onu bilemem.

Saran alırsa Galatasaray'lılar kitlesel halde iptal edeceklerdir üyeliklerini zaten. Farkındalardır diye düşünüyorum.

gibi bölüp bölüp satar.

toplamda 142 verilir hak alınır - bölünerek milletin cebinden üyelikler cukkalanır - 200-250 cepleyip kar ederler ama kulüpler 142 kazanmış olur X süre için.
Almışlar mı

yarın dananın kuyruğu kopacak allahyoner araplar para vermiyosa kendileri bilir

İnternetten maç izleme işinden nefret ediyorum. Sırf bu yüzden bile adam gibi uydu yayını yapan beIN'de kalmalı.

İşin fener sempatizanlığı kısmına gelmiyorum bile. Yayın ihalesi fenerlilere geçerse paket falan da satın almam zaten.

yok Gökhan Dinç'in bugün yaptığı konuşmalara göre ihale ile ilgili

Geçerli 1 teklif var - 140 M EU ile Saran (teminat mektuplu)
BEIN'in telifi 110-120 M EU (teminat mektubu yok - geçersiz şartnameye göre)

yarın öğlen Göksel,Koç,TFF toplanacakmış Riva'da. Bizim başkanda gidebilir ama Ankara'da olacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt