- 4 Ağustos 2009
- 83.532
- 62.167
- 5.093
Reyis katarlilara verecektir diye umut ediyorum. Malum serefsiz istediği kadar uğraşsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HY'nin dediğine çıkıyor olabilir - "Al sana Saran medya teklifi +1 ...alda teminat" tetikleme çabalarırica minnet bein e verecekler gibi duruyor.
Ali Koç Saran'ı finanse edip yayın ihalesini aldırmaya çalışıp, sezon sonu da "başkan adayı yok. Fener'i sahipsiz bırakamam" diyerek görevine devam etme planı güdüyor muhtemelen. Planı bu olduğu bariz belli. Ama mevcut siyasi düzen Bein dışında birine vermez bu ihaleyi. En kötü TRT alır.Saran ortalığı kızıştırıyor.
buda tff nin işine geliyor.
sonunda yine beine verecekler bence.
saranı kullanıyorlar. belki danışık bile olabilir saran ile tff arasında.
saran ihaleyi alırsa fb başkanlığını yapamayacağını biliyor.
en büyük hayali fb başkanlığı zaten bu adamın.
Bein Sports'un yayın haklarını alması iyi oldu.Fb'nin yasal olmayan yıldızlı logolarını görürdük ki 1 şekilde bu işi doğrulatmaya kadar giderlerdi..
hber mi varHayırlı olsun
hber mi var
görmemişim eyv heisBöyle 1 haber var reis..
ben online TOD olarak sezon alıyorum - Uydu anormal pahalı şu lig için.Bein den yakım zamanda teklif alan var mı? Yıldız dolu paket 380 dediler
Ne demek reisEe ne oldu dünden bugüne - teminat yoktu beinde - teklif TL bazında be azdı.
Saran balon teklif çıktı tam tersi şekilde o zmaan
Yapılacak toplantıda sonuçlandı diye anlıyorumda Cenk Çınar kimdir bilmem.
görmemişim eyv heis