- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Yahu bırakın künefeyi, yayın var mı yayın !
Var Erhan Bey var! Nasıl olur da yayın olmayacağını düşünüyorsunuz. Böyle bir şey mümkün değil. İnfial olur ülkede. Rahat olun, sakin olun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bırakın künefeyi, yayın var mı yayın !
Hangi kanalda yayın Mahir Bey. Net bilgi paylaşalım lütfen. Sonra künefeyle bilumum gereksiz programları izlemek zorunda kalmayalım değil mi ?Var Erhan Bey var! Nasıl olur da yayın olmayacağını düşünüyorsunuz. Böyle bir şey mümkün değil. İnfial olur ülkede. Rahat olun, sakin olun!
Üç ay önce aldığı künefelik peynirle (ki o da çakmadır) künefe yapacak olan adam bana lezzet dersi veriyor. Tey allahım.
İyi forumlar.
Hangi kanalda yayın Mahir Bey. Net bilgi paylaşalım lütfen. Sonra künefeyle bilumum gereksiz programları izlemek zorunda kalmayalım değil mi ?
tecrübelisiniz sanırım
Bir şeyimin başı sahtedir derdim ama kaliteme yakışmayacağından demiyorum. Orjinal künefe peyniri Hataydan geldi, ayrıca künefe peyniri gayet dondurulabilir bilip bilmeden konuşma anasını satayım.
Senin yüzünden ahali isyan etti, sanki maçı biz yayınlayacaktık da hala açıklamamışız gibi.
Bir şeyimin başı sahtedir derdim ama kaliteme yakışmayacağından demiyorum. Orjinal künefe peyniri Hataydan geldi, ayrıca künefe peyniri gayet dondurulabilir bilip bilmeden konuşma anasını satayım.
Senin yüzünden ahali isyan etti, sanki maçı biz yayınlayacaktık da hala açıklamamışız gibi.
Daha önce künefe yapmadığımı mı sanıyorsun ? Neyse bu bahsi kapatıyorum, al bir künefe peyniri dondur ben gelince yapacağım görürsün oluyormuymuş olmuyormuymuş. Dünyanın en iyi künefesini yaptığımı falan iddia etmiyorum zaten, illa ki tazesi daha iyi oluyordur. Ama şunu da unutma sevgili MK künefe gayet standardize edilebilir bir tatlı. Yeterki kaliteli tereyağı ve peynir kullan. Yapması baklava gibi zor bir şey değil.Tamam. Rica ederim o peynirle künefe yapar mısın? Sen yeme abi. Komşuları çağır ya da Ankaralı GSC'leri. Ama piştikten sonra söyle ki insanları künefeciye götürmek zorunda kalma.
Yayın konusunda herkes müsterih olsun. Güvenin bana. Maç izlerken ne yeyip ne içeceğinizi düşünün; alışverişinizi yapın erkenden evlerinize girin.
Ortada usülsüz bir şey göremiyorum.
Saran grubu'nun şampiyonlar ligi yayın haklarını satın aldığına dair herhangi bir bilgi bulamadım. Bu konuyu kim ortaya attı olay nasıl buraya geldi onu da anlamış değilim. Bein media grubu'nun yayın haklarını satın aldığı açıkca bir çok kaynakta yazıyor. Bence tek sorun döviz kuru...Ortada dolaşan dedikodulara göre yorum yapıyorum:
1) Saran Holding almışsa en kötü S Sport yayınlar
2) Saran Holding mevzusu yalan dolansa; yoksa bein UEFA ile pazarlık halindeyse maç saatine kadar taraflardan biri pes eder ve bein yayınlar
3) (en düşük ihtimal) UEFA satacak birini bulamadıysa ama ülkede yayın olmaması prestij açısından zararlı olacağı için uygun fiyattan TRT'ye verir.
Daha önce künefe yapmadığımı mı sanıyorsun ? Neyse bu bahsi kapatıyorum, al bir künefe peyniri dondur ben gelince yapacağım görürsün oluyormuymuş olmuyormuymuş. Dünyanın en iyi künefesini yaptığımı falan iddia etmiyorum zaten, illa ki tazesi daha iyi oluyordur. Ama şunu da unutma sevgili MK künefe gayet standardize edilebilir bir tatlı. Yeterki kaliteli tereyağı ve peynir kullan. Yapması baklava gibi zor bir şey değil.
Saran grubu'nun şampiyonlar ligi yayın haklarını satın aldığına dair herhangi bir bilgi bulamadım. Bu konuyu kim ortaya attı olay nasıl buraya geldi onu da anlamış değilim. Bein media grubu'nun yayın haklarını satın aldığı açıkca bir çok kaynakta yazıyor. Bence tek sorun döviz kuru...
Uğraşamam abi. Parası neyse verir yeriz!
Hay senin yapacağın işe... Madem öyle sabahtan beri ne konuşuyorsun ? Bir de havalara bak, triplere bak parasını verir yermiş. Yalnız olur da maç yayınlanmazsa bütün oklar sana döner haberin olsun, çok gereksit net konuşuyorsun![]()
Ben künefe yapılmasıyla ilgili tek bir kelime etmedim. Sadece bayat (dondurulmuş da olsa) peynirle o iş olmaz. Sünmez. Lezzetli olmaz. Videodaki Sıdıka yenge gibi olur sonun!
Gereksiz değil. Ben yayının olmayışına ihtimal vermiyorum sadece.