Yayın Krizi Devam Ediyor! (Kriz Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.

Sizin ahlak sınırlarınızın baya altında mesaj attığımız halde forumun genel ahlak ortlamasını zorladığımızı fark etmemişiz , bu konuda forum üyelerinden özür dileriz .

Bundan sonraki mesajlarımızda MK ahlaki değerlerini eşik değer olarak görmeyeceğimizi önemle bildiririz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan bu kadar da sansizlik olmaz bu sene Evde tivibu, dsmart,bein var ama hic biri yayinlamiyor sansa bak

Sen bana adi,bayağı ve ahlaksız mı diyorsun ? Bunları direkt olarak üyeye söylemek, yani üyeye hakaret etmenin cezası var biliyorsun değil mi ? Ben bir şey dediysem ortaya öylesine demişimdir sen direkt şahsımı ve Melih beyi hedef alıyorsun.
Sonunda biri beni anladı.

Sen bana adi,bayağı ve ahlaksız mı diyorsun ? Bunları direkt olarak üyeye söylemek, yani üyeye hakaret etmenin cezası var biliyorsun değil mi ? Ben bir şey dediysem ortaya öylesine demişimdir sen direkt şahsımı ve Melih beyi hedef alıyorsun.

Bir iki sayfa önce yazdığın mesaj ortada. Yeniden alıntılayarak o iğrençliğe tekrar imza atmak istemiyorum. Ayrıca şahsına yönelik bir saldırıda bulunmadım Mehmet Bey. Derdim mesajlarınızla ve yönetimin uyguladığı çifte standart.

Bu MK'ya patronun kim olduğunu ne zaman göstereceksiniz Keramettin bey ? Özel mesaj yoluyla olsun, genel foruma attığı mesajlarla olsun tacizlerini sıklaştırdı, şikayetçiyim... Zannediyorum, benim gibi düşünen milyonlar var ama kendilerine musallat olmasın diye susuyorlar.

Kendisinden korkmaya başladım Mehmet Bey, ne zaman isim değişikliği yönünde bir muhabbet olsa özelden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atıyor. Bir şey demeye çekiniyorum artık.

Bir iki sayfa önce yazdığın mesaj ortada. Yeniden alıntılayarak o iğrençliğe tekrar imza atmak istemiyorum. Ayrıca şahsına yönelik bir saldırıda bulunmadım Mehmet Bey. Derdim mesajlarınızla ve yönetimin uyguladığı çifte standart.
Yok yahu adamlara acik acik adi, basit ve ahlaksiz dedin.

kodumun katarlıları da mı battı bizim ülkeyle beraber. birilerine uçak hediye edeceğinize alsanıza artık şu yayın haklarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt