Yayın Krizi Devam Ediyor! (Kriz Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayin olacak tabii beIN olacak ama artik birak CL’yi Super Lig icin 1080p linkler var. r/soccerstreams kullanmayi ogrenmemizi tavsiye ederim 40 saniye gibi bir gecikmeyle kesintisiz linkler bulmak mumkun.

Isin ilginc tarafi dün okudum, bizden ekonomik olarak daha kötü durumda olan Suriye ve Venezuela ülkelerinde bile yayinci varmis.

Sizin ahlak sınırlarınızın baya altında mesaj attığımız halde forumun genel ahlak ortlamasını zorladığımızı fark etmemişiz , bu konuda forum üyelerinden özür dileriz .

Bundan sonraki mesajlarımızda MK ahlaki değerlerini eşik değer olarak görmeyeceğimizi önemle bildiririz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eee ben gres almaya gidiyordum,almayacak mıyız?

Valla telefonda bir çok üyeye spor paketine dahil olacağı söylendi, o kadar söz verip o sözleri yiyemeyecekler için mecbur dahil yapacaklar. Digiplay olayında da full pakete dahil etmeleri lazım mantıken.

bein sports uygulamasında var bu görsel. Çok iyi. Ama yayın akışına baktım. 17.00'da bitiyor akış. İlerisi yok!
Kendim görmedim ama bein haber yayin akisinda sampiyonlar ligi özel programi varmis mac saatinden önce.
Ayrica Stoke - Swansea maci bein connect üzerinden yayinlanacakmis, yani kanallari bos tutuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt