- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Ercan Taner sunarsa 3-0 kazanırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen mi yazdın bunu Kenan, bari peçeteye yazaydın
Kenann güzel haberlerle giris yaptın foruma nerdesin bilader sen
Hayir, bein ile ilgili bugüne kadar bir cok kez dogru bilgi aldigim bir foruma ait.Sen mi yazdın bunu Kenan, bari peçeteye yazaydın![]()
Umarim dogrudur, bakalim hayirlisi.Kenann güzel haberlerle giris yaptın foruma nerdesin bilader sen
Dogru cikmazsa kör bicak ile keseceginizi bildigim halde buldugumu paylasiyorum.Kenan bey bugun guzel msjlar paylasiyor
ub.msji
Estf. Bilgi paylastikca cogalirDogru cikmazsa kör bicak ile keseceginizi bildigim halde buldugumu paylasiyorum.
Bu saatten sonra sanmiyorum.Benim duyduğum da şampiyonlar ligi için ayrı bir kanal olacağı ve onun için ek ücret isteneceği yönünde.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç için olmaz zatenBu saatten sonra sanmiyorum.
Bu mac icin kesinlikle öyle bir sey olacagini sanmiyorum.
Ülke disindan acilmayabilirAz önce de sormuştum, CBC sport şifresi yayınlayacakmış, web sayfalarından da vermezler mi ki acaba?
Niye küfür ediyorsun lan, ben mi yazdim MK.Fake değilse bir bayinin mailidir. Kurumsal bir mesaj değil. Sevgiler ne MK!
Benim duyduğum da şampiyonlar ligi için ayrı bir kanal olacağı ve onun için ek ücret isteneceği yönünde.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam haklı MKNiye küfür ediyorsun lan, ben mi yazdim MK.
Duyum mu var Sinan bey
ub.msji