Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben sonuçlar bugün demedim kii oylama bugün son idiEkli dosyayı görüntüle 292008
Ben niye bekledim yaa
Ben gönüllerin birincisiyim dimi heis

Bir sonraki format ne olacak söyle de hazırlanalım.Abi ben sonuçlar bugün demedim kii oylama bugün son idi![]()
![]()
Bu sefer ben de sonlara kalırım diye düşünüyorum. Sözde Galatasaray forumu… her şampiyonlukta fener galibiyetinde söylersiniz şarkıyı ama![]()
Amerika'dan geleceksen Arif abi İskenderun'a da geçeriz@Naci Liboş ben ucaga atliyorum sen de hemen arabana bin Antep'e gidiyoruz. Bunlar bizi cagirmadan kebap yemeye gidiyorlar. Bu ne curet??
ben de oyle zannetim ama degilmis. gayet olasi bir sıralama gibi duruyor.
Neyse, bakanimdan sabah mesaj geleceği için cildirmaya gideyim bari.. yapacak bişey yokAbi ben sonuçlar bugün demedim kii oylama bugün son idi![]()
![]()
bu tip stratejilere puan vermiyoruz heis
12 puanini murata verdin demek reis

Yok ya sebep bu değil. Anlatayım şarkı seçimimin sebebini;
Lisede kız arkadaşım vardı. O dönemler de musti dinliyoruz. Musti nin plak şirketinin sahibi Şahin Özer di. Benim de eniştemin yeğeni olur kendisi. Konser için Mersin e geldiler. Sağolsun biz de kulise girdik benim ağabey kız arkadaşım ile birlikte. Sohbet ediyoruz. Söyle bakalım en sevdiğin şarkı hangisi dedi. Ama şarkıyı söyleyeceksin dedi. Ben de bu şarkıyı söylemeye başladım. Düet tadında bir şey oldu işte. Liseli ergen çiftlerin bir şarkısı olur ya biz de bu şarkıyı seçtik kızla… vs…
Durum bundan ibaret. Yoksa taktik maktik yok bam bam bam…
700 tane murat var, hangisi, spesifik ol ki hayaller kurarak uyuyayım Nacicim.12 puanini murata verdin demek reis![]()
Tuzak mı var12 puanini murata verdin demek reis![]()
Adamin forumdaki ilk mesaji bu, yarismada iddaali bir sarkisi varYaz sezonu 1. etap oylama şablonumuz taslak haliyle ektedir. Beğenmeniz dileklerimle.
Ekli dosyayı görüntüle 292011