- 12 Haziran 2015
- 36.339
- 32.000
- 2.693
GSC Eurovision ekiple büyüyorAdamin forumdaki ilk mesaji bu, yarismada iddaali bir sarkisi var
3 gun once uye
@Ata B. Oğuz tüm ekibi getirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSC Eurovision ekiple büyüyorAdamin forumdaki ilk mesaji bu, yarismada iddaali bir sarkisi var
3 gun once uye
Tuzak mı var
Bir Sezen yeter dedik
@Ata B. Oğuz orallar yarışmaya katilmis mıydı, öğrencin sanırımYaz sezonu 1. etap oylama şablonumuz taslak haliyle ektedir. Beğenmeniz dileklerimle.
Ekli dosyayı görüntüle 292015

Yok yok@Ata B. Oğuz orallar yarışmaya katilmis mıydı, öğrencin sanırım![]()
Adamin forumdaki ilk mesaji bu, yarismada iddaali bir sarkisi var
3 gun once uye
Sonu da bam bam bam olduysa guzel hikaye reis. Benden iki turlu puan aldin hem hikayenden hem de seciminden.Yok ya sebep bu değil. Anlatayım şarkı seçimimin sebebini;
Lisede kız arkadaşım vardı. O dönemler de musti dinliyoruz. Musti nin plak şirketinin sahibi Şahin Özer di. Benim de eniştemin yeğeni olur kendisi. Konser için Mersin e geldiler. Sağolsun biz de kulise girdik benim ağabey kız arkadaşım ile birlikte. Sohbet ediyoruz. Söyle bakalım en sevdiğin şarkı hangisi dedi. Ama şarkıyı söyleyeceksin dedi. Ben de bu şarkıyı söylemeye başladım. Düet tadında bir şey oldu işte. Liseli ergen çiftlerin bir şarkısı olur ya biz de bu şarkıyı seçtik kızla… vs…
Durum bundan ibaret. Yoksa taktik maktik yok bam bam bam…

Yok yok![]()
Kalkistik bi kere. Durduramazsin.yarın 20.00 sonuçlar abi, geçen yazdım![]()
Kalkistik bi kere. Durduramazsin.
Yeni formatta artık Juri yok heis, herkes ne alırsa sezon sonuna kadar36.kişi olarak juri emre mi yoksa @Ata B. Oğuz

Emrenin juri oldugu bir yarışmadan da hayırlı bir sonuç çikmazdi zatenYeni formatta artık Juri yok heis, herkes ne alırsa sezon sonuna kadar![]()

Enis kardeşimiz peki katıldı mi?Yeni formatta artık Juri yok heis, herkes ne alırsa sezon sonuna kadar![]()
Şu isimlere bir düzenleme mi çeksek yavaştanEnis kardeşimiz peki katıldı mi?
Abi telepatiyle mi anlasıyoruz sizle yaw, benzerini düşünüyordumBu yaz don3minin konseptlerini paylasmak istiyorum sizlerle.
1. 90s Part 1
2. 90s Part 2
3. 00s Part 1
4. 00s Part 2
5. 10s & 20s Part 1
6. 10s & 20s Part 2
Şu isimlere bir düzenleme mi çeksek yavaştan![]()
Enis bey forum da artık aramızda değil kendisi maalesef derin bir üzüntü yaşiyorumEnis kardeşimiz peki katıldı mi?