Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Birşey itiraf edicem, lemon treeye haksizlik etmişim, ev taşırken liste çaldı ama nedense dikkatsiz anima mi denk geldi bilmiyorum, şarkıyi fark etmedim. Etseydim, bende yeri farklı olan bu şarkıya 12 puan verirdim.

Birşey itiraf edicem, lemon treeye haksizlik etmişim, ev taşırken liste çaldı ama nedense dikkatsiz anima mi denk geldi bilmiyorum, şarkıyi fark etmedim. Etseydim, bende yeri farklı olan bu şarkıya 12 puan verirdim.
Murat böyle bir konu aceleye getirilmemeliydi. Sırf sen ev taşıdın diye 1 puan almak istemiyorum.

Murat böyle bir konu aceleye getirilmemeliydi. Sırf sen ev taşıdın diye 1 puan almak istemiyorum.
Cidden çok severim, ilk üniversitede ders anlatımında telaffuz öğretiminde kullanmıştım, hocaninda en sevdiği parcaymis. r sesi nasal n vs öğretiminde listening dersinde kullandım, kadının eşiyle en sevdiği parcaymis. Ağladı kadın tam puan almıştım. Bende çok severim açıkçası.

Onuda veremedim ne yazık ki.. görsem 12 senindi. Birinciliği 12 puanla kacirirsan haber et, bir sonraki yarışmada atadan once bana dm at, 12 alacağın olsun

Eurovision tarihinde görülmemiş bir puan ile birincimiz var.

Puanı görünce ben:
Oh My God Reaction GIF
r.
Ihtiyar dan bile puan almışım şundan geliyor :asd:

Yine şampiyonluğum 1 şekilde engellendi :D Aynı şarkıcı olunca Puanlar 2'ye bölünmüş :D Puan Listesi yeni elime ulaştı da :D

Tr’nin gelmiş geçmiş en iyi albümleri arasında sıklıkla gösterilen Levent Yüksel - Med Cezir albümünün çıkış şarkısı olan benim şarkıma 12 vermediyseniz bu benim değil sizin ayıbınızdır

Freddieli queenin son albumlu son şarkısı diye seçtim bunu aslında başka sececektim de.Freddie aidsten dolayı baya harap haldeyken kaydetmiş bunu brian may anlatırken emin misin falan dedik diyor o da ben de canım diyip tek atmış.Saniyorsam zaten çıktıktan 1 ay sonra falan da vefat etti bu hikayeden dolayı en sevdiğim 10 queen sarkisina bile giremeyecek olmasa da dinlerken en keyif aldığım queen şarkılarından biridir

Geri
Üst Alt