- 12 Ocak 2013
- 49.045
- 56.747
- 4.128
yerli şarkıların yüksek puan alması sonrası ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederm dostumSana 12 verdim goruyorsun
Hakan Peker süperstar kardesAbi Hakan Peker almış Michael Jacksonu Celine Dionu kucağında gezdiriyor böyle mantık yok
Alsın, aşk kazansın.Düğünümde dans müziğimizdi, hikayesi var diye seçtimGülay olabilir rekor
Gülay, Reyhan Karaca , başka şarkıları bile yok akılda kalanAbi Hakan Peker almış Michael Jacksonu Celine Dionu kucağında gezdiriyor böyle mantık yok
Murat Okan gitsin bundan sonra teşekkür eserim kardeşim puanların için@Aras Şimşek Aras'ım burda sana 1 mesaj vermiştim 11 Puan Hayırlı Olsun![]()
Puh@Aras Şimşek Aras'ım burda sana 1 mesaj vermiştim 11 Puan Hayırlı Olsun![]()
İnsan karama puan veriryerlilere ayıp olmasın diye duygusal davrandım
BİN PİŞMANIM
Ne demek Levent abim.Özelden konuştuğumuz gibiMurat Okan gitsin bundan sonra teşekkür eserim kardeşim puanların için![]()
Düğün günümde çalan hiç bir şarkıyı dinlemiyorum lam benAlsın, aşk kazansın.Düğünümde dans müziğimizdi, hikayesi var diye seçtim![]()
yerli şarkıların yüksek puan alması sonrası ben
Şampiyon oluyorsun sanırımSaat 20:00 de açıklanacak demiştiniz nooldu?
benim puanlamayı görünce senbunu dedikten sonra sezen e iyi puan vermemizlik yapmamisindir herhalde ahbert![]()
Gördünüz 12 puanı. Senden rüşvet almakla suçladılar benibu arada ferdiye puan vermeyen müzik zevkim var demesin. tarzın olmasa bile hem sanatçı hem şarkı enfes.
Ağabey büyük şike dönüyor yetişSaat 20:00 de açıklanacak demiştiniz nooldu?