Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 10.651
- 2.436
- 1.468
Neden açıklanmıyor onu anlamadım. Goygoysa sıkıntı yok tabi o ayrıŞampiyon oluyorsun sanırım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden açıklanmıyor onu anlamadım. Goygoysa sıkıntı yok tabi o ayrıŞampiyon oluyorsun sanırım![]()
evtcoco jomboya 12 puan mı puhahha
Senin parcana puan veremedim onun icin de kusura kalma.Normal, geçenki yarışmada da Netenyahuspor, Fener Marşı yarışmıştı burada da Göztepe Marşı.
Burada durum farklı, biz özel olarak bunu seçtik. Zaten 90's özel ilgi alanımdı ama hikayesi nedeniyle düşünmeden bunu gönderdim. Yoksa Bendeniz, Nazan Öncel, Hazal,Jale,Cemali ,Sertab Erener gibi opsiyonlar da vardı.Düğün günümde çalan hiç bir şarkıyı dinlemiyorum lam ben![]()
Olum adam gibi oynayın a… ne gerek var şike mikeAğabey büyük şike dönüyor yetiş
Açıklanıyor abi. Süreç böyle yürüyor yarışmada, sohbet/goygoy en tatlı kısımNeden açıklanmıyor onu anlamadım. Goygoysa sıkıntı yok tabi o ayrı
Tek tek açıklanıyor işte diğer konuda açıklanıyor burada goy goy yapıyoruzNeden açıklanmıyor onu anlamadım. Goygoysa sıkıntı yok tabi o ayrı
Cemali mi? Hemşolarım benimBurada durum farklı, biz özel olarak bunu seçtik. Zaten 90's özel ilgi alanımdı ama hikayesi nedeniyle düşünmeden bunu gönderdim. Yoksa Bendeniz, Nazan Öncel, Hazal,Jale,Cemali ,Sertab Erener gibi opsiyonlar da vardı.
İptal olmuş yenisine geçtikSaat 20:00 de açıklanacak demiştiniz nooldu?
bütün hafta wow attın iyi ki vermemişimİnsan karama puan verir
Direkt final puanı olacak üstad, diğer yarışmalar ara puan da yapalım.@Ata B. Oğuz ara açılmadan, kazanan netleşmeden şimdiye kadar açıklananlara göre bir puan durumu verecek misin?