Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.883
- 15.582
- 2.323
Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yaniBu yakışmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yaniBu yakışmadı
Ağa karam da ne diyeyim yahu… var mı bir anısı?Karama puan verdin mi hain herif
Bence sen götürüyorsun da farkında değilsin anasını satayımLousing my relegion süpürür
Benim de 12 verdiğim şarkı o
Ferhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler oyununda seslendirdiği kendisine aitt bir şarkı.Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yani
Lemon tree güzel seçimbu oylama sabaha biter
90 lar diyince en Türk pop muzigi geldi aklımaya sen niye yerli şarkı ile katılıyon
@Furkan Korkmaz 1 puan için teşekkür ederim dostum@Hayri Cund 1 puan için teşekkürler hocam
Lousing my relegion süpürür
Benim de 12 verdiğim şarkı o
Şimdi biraz anımsadım sanki , eşi ile beraber komik skeçleri vardı 90lardaFerhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler oyununda seslendirdiği kendisine aitt bir şarkı.
Baktım sonuçlara da rem önde hacıBence sen götürüyorsun da farkında değilsin anasını satayım![]()
@Furkan Korkmaz 1 puan için teşekkür ederim dostum
KLip aklımdan çıkmıyorki direkt bu şarkı geldi aklima. Ordaki kadına aşık olmuştum o donemAğa karam da ne diyeyim yahu… var mı bir anısı?