Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.218
- 21.056
- 2.663
Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yaniBu yakışmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yaniBu yakışmadı
Ağa karam da ne diyeyim yahu… var mı bir anısı?Karama puan verdin mi hain herif
@Hayri CundBence sen götürüyorsun da farkında değilsin anasını satayımLousing my relegion süpürür
Benim de 12 verdiğim şarkı o
Ferhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler oyununda seslendirdiği kendisine aitt bir şarkı.Aslında iyi şarkı dinledim sonuna kadar , ama 90larda hiç rastlamadım yani
Lemon tree güzel seçimbu oylama sabaha biter
90 lar diyince en Türk pop muzigi geldi aklımaya sen niye yerli şarkı ile katılıyon
@Furkan Korkmaz 1 puan için teşekkür ederim dostum@Hayri Cund 1 puan için teşekkürler hocam
Lousing my relegion süpürür
Benim de 12 verdiğim şarkı o
Şimdi biraz anımsadım sanki , eşi ile beraber komik skeçleri vardı 90lardaFerhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler oyununda seslendirdiği kendisine aitt bir şarkı.
Baktım sonuçlara da rem önde hacıBence sen götürüyorsun da farkında değilsin anasını satayım![]()
@Furkan Korkmaz 1 puan için teşekkür ederim dostum
@Furkan KorkmazKLip aklımdan çıkmıyorki direkt bu şarkı geldi aklima. Ordaki kadına aşık olmuştum o donemAğa karam da ne diyeyim yahu… var mı bir anısı?