- 26 Kasım 2012
- 179.767
- 242.510
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cansın@Aras Şimşek Aras'ım burda sana 1 mesaj vermiştim 11 Puan Hayırlı Olsun![]()
Hakan peker denince aklıma hey corc ile barmen minik geliyorKLip aklımdan çıkmıyorki direkt bu şarkı geldi aklima. Ordaki kadına aşık olmuştum o donem
Puanlamalar stratejik gelmiş, şarkıya göre değil, ilk 5e bile gireceğini sanmamBen de onu bekliyordum rekor denince ama ilk 10 puanlamada çok da süper gitmiyordu, son birkaç kişide iyi puan alarak atak yaptıı...
BenimFurkanın oylar ne öyle balistik füze gibi. Bi daha oylamaya katılmasın. Rica ediyorum
Bi de içim yanara 12 verem kim lan o?
bugun evden cikasim yokla katilsan daha cok bilinirdi belkiFerhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler oyununda seslendirdiği kendisine aitt bir şarkı.
Kankim boşuna sildirttik senin puanları@Aras Şimşek Aras'ım burda sana 1 mesaj vermiştim 11 Puan Hayırlı Olsun![]()
Sen varsan işin içinde şike olmaz gerçi
Oha ne alaka lan? Ben Mersin’de o şarkıyı dinleye dinleye büyüdüm anasını satayım sahilde içerken…Bişi dicem. Furkanın şarkıymış içim yanar. Ona kim 12 puan verdiyse küme düşürülsün abi açık net şikenin kanıtı bu