- 12 Ocak 2013
- 49.045
- 56.746
- 4.128
bu ferdi size ne etti be arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah rahmet eylesin renktaş
Başınız sağolsun üstad
Evet bana 1 çakmışsın Allah tan reva mı?Çok hakkaniyetli oylar vermişim. Çok gururluyum
Senden yine iyi puan bekliyorum reis2 meme uğruna çıldıran gscimbom halkına totalde 8 ciften 16 memeli şarkı ve klip attım, herkes ilkokulda aşk acısı çektiği şarkılara puanlari gömmüş. Ters köşe oldumAngela pamela Sandra Rita monica erica marry jessica ve beni küstürdünuz..
Allah rahmet eylesinNisan'da vefat eden annemin anısına koydum. Hem sesini severdi rahmetli rahmetlinin hem de malum "Ode To My Family"
Oy vermeyenler de utansın biraz![]()
Seninle konuşmuştuk zaten uzun uzun… Allah mekanını cennet eylesin tekrardan…Nisan'da vefat eden annemin anısına koydum. Hem sesini severdi rahmetli rahmetlinin hem de malum "Ode To My Family"
Her köşe başında çalan şarkılara puan verilmeyeceği söylendi sanki!bu ferdi size ne etti be arkadaş
Allah rahmet eylesin rtas.Nisan'da vefat eden annemin anısına koydum. Hem sesini severdi rahmetli rahmetlinin hem de malum "Ode To My Family"
Mekanı cennet olsunNisan'da vefat eden annemin anısına koydum. Hem sesini severdi rahmetli rahmetlinin hem de malum "Ode To My Family"
Herhangi başka bir şarkısını koysan en az 10 puanın vardı benden , birtane dizi ile bütün arabeskten nefret edenler şarkıya yumulunca sosyal medyada gıcık kaptım ahbapbu ferdi size ne etti be arkadaş
Önde gidiyorŞikeci Rıza kaçıncı oldu
Gavura vurdum oyların hepsini, ama cem karacaya falan ayıp etmisimSenden yine iyi puan bekliyorum reis![]()
İyi para harcadı değsin bariÖnde gidiyor