Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Yazın beni de
Şarkıyı kime nereye gönderiyorduk
Youtube linki mi?
İlk defa katılıyorum
Acele etmeye gerek yok
Milyar tane şarkı var
Peki erken gönderen daha şanslı oluyor mu mesela zamanı daha çok olduğu için daha çok oy alma falan?

Forumda 20 yılım geçti bütün konuları bilirim ama şu başlığa hiç girmedim, merak edip okumadım. GSC Eurovision benim için hala bir muamma.

Mesela yine okumadım, hala hiçbir fikrim yok, bunu yazıp çıkıyom.

Yazın beni de
Şarkıyı kime nereye gönderiyorduk
Youtube linki mi?
İlk defa katılıyorum
Acele etmeye gerek yok
Milyar tane şarkı var
Peki erken gönderen daha şanslı oluyor mu mesela zamanı daha çok olduğu için daha çok oy alma falan?
Bu gece 00:00 a kadar vakit yazmis zaten Ata hocam,

Ona sectigin sarki linkini DM atiyirsun, daha once tercih etmis vs degilse onay veridginde puanlamanin acilmasini bekliyoruz.

Ata youtube sarki listesi yayinliyor. Orda eurovision gibi puanlama yapip ataya gonderiyorsun.

Her sey tamam olunca Ata aciklama yapiyor ayri bir konuda.siralama vs belli oluyor.

90's da olmaz ki hani konsept! Çok extream yıllar.Şarkıyı, klibi, ezgiyi, sözü hatta arkadaki vokalleri bile ayrı ayrı puanlamak lazım.

Neyse en azından en bilindik sanatçılara (Tarkan, Sezen Aksu vb.) ve şarkılara (Arnavut Kaldırımı, Medcezir vb.) puan vermeyip kendi iç dengemizi oluştururuz ve de Eurovision'un asıl amacı olan "yeni şarkilar keşfedip az bilineni bilinir hâle getirme vizyonuna da katkı sağlamış oluruz diye düşünüyorum.

90's da olmaz ki hani konsept! Çok extream yıllar.Şarkıyı, klibi, ezgiyi, sözü hatta arkadaki vokalleri bile ayrı ayrı puanlamak lazım.

Neyse en azından en bilindik sanatçılara (Tarkan, Sezen Aksu vb.) ve şarkılara (Arnavut Kaldırımı, Medcezir vb.) puan vermeyip kendi iç dengemizi oluştururuz ve de Eurovision'un asıl amacı olan "yeni şarkilar keşfedip az bilineni bilinir hâle getirme vizyonuna da katkı sağlamış oluruz diye düşünüyorum.
Her türlü oy veririm:) kusura bakmayın… ama hangisine ne kadar veririm onu kestiremiyorum…

turkce popta oyle ama dunyada 90lar o kadar da parlak degildi sanki

Eller acik oynaniyor, handikap puanlari nerede ?! Whatsappta ne oranlar olusturuldu ve kasa ne kadar kazanacak??

@Ata B. Oğuz

Doruk, ataman yapilinca benim puanlara bı el atsana
28db8c622105dd47031c4143f7b835f2ab2dce160b8a3b3c8a21f1c8d723c7fc

turkce popta oyle ama dunyada 90lar o kadar da parlak degildi sanki
Öyle de yine de orada da kült parçalar var, şu dinleme sınırı vs. olsaydı iyiydi. Şimdi playlist önümüze düşer düşmez şarkıları dinlemeden puanlama yapacaz.Tek heyecan @Doruk Ata TANRIVERDİ 'nin yapacağı manipülatif trollemeler olur 😁

Forumda 20 yılım geçti bütün konuları bilirim ama şu başlığa hiç girmedim, merak edip okumadım. GSC Eurovision benim için hala bir muamma.

Mesela yine okumadım, hala hiçbir fikrim yok, bunu yazıp çıkıyom.
Aynen ben de öyleydim. BU ilk katılım. Dene bi. Şarkıyı seçince bir bekleyiş oluşuyor

Geri
Üst Alt