Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.581
- 10.341
- 1.688
ama boyle sarki yarismasi olmuyor ki hiz yarismasi oluyor. erken gonderen kazanir gibi bisey.Şansınızi deneyin yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama boyle sarki yarismasi olmuyor ki hiz yarismasi oluyor. erken gonderen kazanir gibi bisey.Şansınızi deneyin yahu
Dün akşam 21.21 de açılmış konu ne ara yarıştınız da bitti a............mk yarışma bitmiş herif geliyor nasıl katılcaz diyor
ulan rıza
Sana özel kontenjan açtırdımDün akşam 21.21 de açılmış konu ne ara yarıştınız da bitti a............
Pes
Canımsın
Bu gece 00:00 a kadar vakit yazmis zaten Ata hocam,Yazın beni de
Şarkıyı kime nereye gönderiyorduk
Youtube linki mi?
İlk defa katılıyorum
Acele etmeye gerek yok
Milyar tane şarkı var
Peki erken gönderen daha şanslı oluyor mu mesela zamanı daha çok olduğu için daha çok oy alma falan?
Yok ya ata ya dm atDün akşam 21.21 de açılmış konu ne ara yarıştınız da bitti a............
Pes
Her türlü oy veririm90's da olmaz ki hani konsept! Çok extream yıllar.Şarkıyı, klibi, ezgiyi, sözü hatta arkadaki vokalleri bile ayrı ayrı puanlamak lazım.
Neyse en azından en bilindik sanatçılara (Tarkan, Sezen Aksu vb.) ve şarkılara (Arnavut Kaldırımı, Medcezir vb.) puan vermeyip kendi iç dengemizi oluştururuz ve de Eurovision'un asıl amacı olan "yeni şarkilar keşfedip az bilineni bilinir hâle getirme vizyonuna da katkı sağlamış oluruz diye düşünüyorum.
turkce popta oyle ama dunyada 90lar o kadar da parlak degildi sanki90's da olmaz ki hani konsept! Çok extream yıllar.Şarkıyı, klibi, ezgiyi, sözü hatta arkadaki vokalleri bile ayrı ayrı puanlamak lazım.
Neyse en azından en bilindik sanatçılara (Tarkan, Sezen Aksu vb.) ve şarkılara (Arnavut Kaldırımı, Medcezir vb.) puan vermeyip kendi iç dengemizi oluştururuz ve de Eurovision'un asıl amacı olan "yeni şarkilar keşfedip az bilineni bilinir hâle getirme vizyonuna da katkı sağlamış oluruz diye düşünüyorum.
Doruk, ataman yapilinca benim puanlara bı el atsana
Doruk, ataman yapilinca benim puanlara bı el atsana
Öyle de yine de orada da kült parçalar var, şu dinleme sınırı vs. olsaydı iyiydi. Şimdi playlist önümüze düşer düşmez şarkıları dinlemeden puanlama yapacaz.Tek heyecan @Doruk Ata TANRIVERDİ 'nin yapacağı manipülatif trollemeler olurturkce popta oyle ama dunyada 90lar o kadar da parlak degildi sanki
Aynen ben de öyleydim. BU ilk katılım. Dene bi. Şarkıyı seçince bir bekleyiş oluşuyorForumda 20 yılım geçti bütün konuları bilirim ama şu başlığa hiç girmedim, merak edip okumadım. GSC Eurovision benim için hala bir muamma.
Mesela yine okumadım, hala hiçbir fikrim yok, bunu yazıp çıkıyom.