Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Haa pardon eski yarışmalardan bahsettiğini çıkaramadım. Kimsenin ona referans vereceğini düşünemedim daha doğrusu. Evet, bir kere katıldım... Some Other Time ile yanılmıyorsam...
O gun icimden "yaw naptin arkadas? Bunlar ne anlar Alan Parsons'tan" dedigimi hatirliyorum :asd:

@V. Haydar Geven
losing my religion kazandi

Kazanamaz demedim zaten, tüm 90'lar külliyatında düşündüğün kadar da rakipsiz değil dedim. Benim de favorilerimdendi buna rağmen, hele bu şarkılar arasında hepten favorimdi... ve bence karşısında rakip olabilecek bir sürü şarkı seçilmemişti. Sezen şarkıları bence biraz zayıftı, Metallica yok, Tarkan yok, Don't Speak yok, Smooth yok, Zombie yok, Gangsta's Paradise yok, Killing Me Softly yok, I Will Always Love You yok, MJ şarkısı yine iddialıydı ama bir Black Or White daha etkili olabilirdi belki mesela. Ha hepsi olsa bile kazanabilir LMR, yine favorilerden olur ama yani o kadar da rakipsiz değil bence. Bir de bu 35 kişilik grup bence TR ortalamasını yansıtmakta da biraz zayıf (hiç değilse cinsiyet oranı bakımından)

Vay Gökhan ağabeyim kazanmış

Tebrikler aşk adam❤️
Elde ettigim izlenimlere ve aldigim duyumlara gore cibil gacilara puan verilmeyecekmis. Bu sekilde en son kazanan da sen oldun galiba. Ama ben kadin haklarini korumaya devam edecegim. Savas kardeim sen de var misin?

Gidiyim biraz yerli pop dinliyim. Ismail YK'dan baskasini da bilmiyorum ki yaw.

Geri
Üst Alt