- 12 Haziran 2015
- 33.134
- 26.068
- 2.533
Abi senin oyu biraz bölüştürelim alt tayfayaBidahaki yarışmaya Mahsun Kırmızıgül ile katılma rahatlığını elde ettim en azından![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin oyu biraz bölüştürelim alt tayfayaBidahaki yarışmaya Mahsun Kırmızıgül ile katılma rahatlığını elde ettim en azından![]()
Yaww niye spoiler veriyon? Napcam simdi ben?bombabomba.com ile katılsan yine rahatsın
O gun icimden "yaw naptin arkadas? Bunlar ne anlar Alan Parsons'tan" dedigimi hatirliyorumHaa pardon eski yarışmalardan bahsettiğini çıkaramadım. Kimsenin ona referans vereceğini düşünemedim daha doğrusu. Evet, bir kere katıldım... Some Other Time ile yanılmıyorsam...
Sana mustahak. Bir puan bile vermemissin.Abi senin oyu biraz bölüştürelim alt tayfayaBen 45 aldım 4'te1'i yaw
![]()
Yerlimi ulan aklimdaki sarki söyle gitti yineDostlar. 2. Etap şarkı gönderimi Perşembe günü konuyu açınca başlıyoruz.
Konsept 2000-2010 yıllarında çıkmış yerli şarkılar.
Teşekkürler dostum
@V. Haydar Geven
losing my religion kazandi
O gun icimden "yaw naptin arkadas? Bunlar ne anlar Alan Parsons'tan" dedigimi hatirliyorum![]()
Tırın arkasına yazı yaptıracaklarGökhanım 1. Oldun ya şimdi sen neyi aldın tam olarak @Gökhan AytepeBilmediğim için soruyorum ödül var mı
Elde ettigim izlenimlere ve aldigim duyumlara gore cibil gacilara puan verilmeyecekmis. Bu sekilde en son kazanan da sen oldun galiba. Ama ben kadin haklarini korumaya devam edecegim. Savas kardeim sen de var misin?Vay Gökhan ağabeyim kazanmış
Tebrikler aşk adam![]()
Valla hatirlamiyorum ne yalan soyliim. Yok artik bari Emerson, Lake, Palmer ile katilsaydin dedigimi de hatirlar gibiyim.O gün jüri olarak bana yüksek puan veren ve sonunculuktan kurtaran sen miydin?![]()
Teşekkürler OnurumVay Gökhan ağabeyim kazanmış
Tebrikler aşk adam![]()