- 18 Mayıs 2011
- 22.387
- 12.149
- 1.873
Şarkım yerlide genelde yabancılar söylüyor… Melo sniejder icardi falan…İnşallah şarkın yerlidir. Yoksa zor puan Alman benden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkım yerlide genelde yabancılar söylüyor… Melo sniejder icardi falan…İnşallah şarkın yerlidir. Yoksa zor puan Alman benden
Maraş dondurması ile serinler sorun yokAllah kolaylik versin. Maras mi gene? Yaw nasil yasiyorsun orada? Manyak sicak bir yer
Önceden Nizipteydim, cehennemde bir üst kata çıkınca serin geliyor, kira farkindan arta kalanla klima aldımAllah kolaylik versin. Maras mi gene? Yaw nasil yasiyorsun orada? Manyak sicak bir yer
Bu forumda yerli şarkılara pek puan vermiyorlarŞarkım yerlide genelde yabancılar söylüyor… Melo sniejder icardi falan…![]()
Abi maraş merkezde misin?Önceden Nizipteydim, cehennemde bir üst kata çıkınca serin geliyor, kira farkindan arta kalanla klima aldımarabaya klima gazı bastırdım, buzlugada badem koydum. Zenginlik başka şey.
Merkezdeydim, Turkogluna geçtim bugün itibariyle.Abi maraş merkezde misin?
Biliyorum şarkının bendeki hikayesi farklı. O yüzden seçtim onu.Bu forumda yerli şarkılara pek puan vermiyorlar
Öncelikle yeni evin Hayırlı Olsun Murat abi.Merkez'e yakınsın yine.1 ara Kahramanmaraş'ta olanlarla Piazza Avm'de buluşalımMerkezdeydim, Turkogluna geçtim bugün itibariyle.
Maraş sayılmaz dicem kızıcanMerkezdeydim, Turkogluna geçtim bugün itibariyle.
Şarkım yerlide genelde yabancılar söylüyor… Melo sniejder icardi falan…![]()
Olur tabii, sen iskenderundaydin değil mi yanlış hatırlamıyorsam?Öncelikle yeni evin Hayırlı Olsun Murat abi.Merkez'e yakınsın yine.1 ara Kahramanmaraş'ta olanlarla Piazza Avm'de buluşalım![]()
Üfürükçüler köyüMerkezdeydim, Turkogluna geçtim bugün itibariyle.
Evet ama yakın Murat abi.Göksun'da Elmalı Köyü'ne 1 arkadaştan dolayı gidiyoz ara sıraOlur tabii, sen iskenderundaydin değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Canın sağolsun kardeşim…benden puan alamadin maalesef
Turkoglunu saymiyorlar mi marastanMaraş sayılmaz dicem kızıcan![]()
Geldiğinde haber et, mutlaka beklerim, beraber Antep'e geçeriz, napacaz marasta piazzada falanEvet ama yakın Murat abi.Göksun'da Elmalı Köyü'ne 1 arkadaştan dolayı gidiyoz ara sıra![]()
akdoda haşlanmış bulgur mu yiyecez, boşver, kebap yeriz.Olur Murat abim.Ama Dondurmalarımızı alıp geçeriz heaaaaaGeldiğinde haber et, mutlaka beklerim, beraber Antep'e geçeriz, napacaz marasta piazzada falanakdoda haşlanmış bulgur mu yiyecez, boşver, kebap yeriz.
Yani Göksun kadar nüfusu var, osmaniye daha çok sahipleniyoTurkoglunu saymiyorlar mi marastan![]()